De bestelling is snel en geheel onbeschadigd aangekomen.

Top service en levering

Per abuis een vrouwen parfum ipv men besteld. Keurig opgebeld dat deze bestelling voor verzendin wordt aangepast en het verschil teruggestort krijg. Volgende dag alles keurig ontvangen Kijk dat is nou topservice!

Uitstekend!

De site is heel overzichtelijk gemaakt! Ook de prijzen zijn correct! We zijn heel blij met de aankoop. Ook de levering ging vlot.

Geweldige winkel en snelle levering

Al enige tijd bestel ik mijn favoriete geuren via parfumania. Nog steeds heel enthousiast over de service en levering.

Ruime keuze

Binnen parfumania is een ruime keuze. Verder bieden ze een super service.

Snelle verzending en ook nog 2 proefjes er bij

Correct en snel

Zoals het hoort: bestellen - bevestigen - leveren, zelfs 1 dag later in deze Coronacrisis, top!

Goed en snel geleverd

De ene dag besteld de volgende dag keurig netjes thuis bezorgd

Super blij en snelle service

top

Hele goede ervaring snel in verzenden heel goed verpakt en super leuke cadeau verpakking heerlijke geur die lang blijft hangen in 1 wordt perfect heb gekocht cadeau set van dior hypnotic.

Topservice

Koop soms bij Parfumaria en is altijd netjes op tijd en goed geregeld ๐Ÿ–ค

Super goede en vlotte service

Alles verloopt steeds zeer vlot en makkelijk en het aangekochte product voldoet volledig aan mijn verwachtingen!

Alles perfect

Volledig naar verwachting

Snelle bezorging van laag geprijsde producten die ik tot mijn spijt jarenlang veel te duur bij andere leveranciers heb gekocht.

Snelle levering, gunstige prijs,netjes verpakt

Zelfs in deze tijd was mijn bestelling snel geleverd, de flesjes waren netjes verpakt en niet geheel onbelangrijk,de prijs was veel lager dan in de bekende parfumerie zaken.

Snelle levering van goede producten

Door de goede site van de webwinkel, kwam ik snel bij de door mij gezochte artikelen. De levering van de producten was zeer snel.

Een heerlijke geur die lang blijft hangen!

Perfecte service bij Parfumania; ik had mijn aankoop de volgende dag al in huis! Ik ben ook echt fan van de geuren van Elie Saab; de klassieke Girl of Now blijft toch wel mijn favoriet, maar dit is een heerlijke afwisseling. Een fijne geur, niet overheersend. Lekker fris en blijft lang hangen. De uitstraling van het flesje is ook al chique, waardoor de ervaring nog fijner wordt!

zeer goed

duidelijke site. gemakkelijk bestellen en afrekenen. levering binnen 1 dag.

Van website / tot bezorging goed geregeld !!

Bestellen ging snel en gemakkelijk Netjes verpakt en bezorgd ook! Dus ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Heel goed!!

Heel gemakkelijk te vinden wat ik zoek en snelle levering! Klasse.

Snelle service, laag geprijst !

Prettige ervaring

Snel, netjes en compleet.

Prima,

Snelle bezorging en goedkoop!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Beste prijs en snelle levering !

Beste prijs en snelle levering, super !

Postbus 296

9400AG Assen

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.