Goed levering, snel

Snelle levering, goed ingepakt. Parfums ruiken lekker, goede service, niet duur. Top kwaliteit. 2e keer hier besteld en ga hier nog vaker bestellen.

Heerlijke luchtjes snelle verzending !

De luchtjes ruiken heel erg lekker en waren binnen 24 uur binnen. Beste site op parfum te bestellen met goede kortingen!

Wat een top service! De eerste keer dat ik hier is besteld heb. Fijne duidelijke website, makkelijke betaling en aantrekkelijke prijzen. Snelle levering van PostNL. Kortom; Uitstekend! Ik ga zeker vaker bestellen hier

Super fijne website!

De prijzen op de website zijn super scherp. Snelle verzending. Ook heb ik de parfum maten inpakken. Het was erg mooi ingepakt. Ik ben super tevreden, ga hier zeker vaker bestellen!

Gewoon goed

Makkelijk bestellen goede bezorging goed verpakt

Top webshop!

Product snel geleverd en netjes verpakt tegen beschadigingen. Scheelde 15 euro met de Douglas! Tevreden klant =)

zeer tevreden

alle bestellingen correct en op tijd totaal geen problemen

Goed geleverd en voldoet aan verwachtig

Aanrader

Snelle levering Goed verpakt Produckt zoals omschreven Klantenservice zeer goed bereikbaar

Altijd geweldig/Top!

Gewoon Top zoals altijd! Fijne Service, Snelle Verzending / En snel binnen En altijd aantrekkelijke Prijzen Gewoon Super!

Parfumania doet wat beloofd wordt

Gewoon zoals het ook hoort

Al vaak wat besteld en nooit problemen gehad heerlijk

Super ik zal de volgende keer weer bij jullie bestellen

Prima product tegen aantrekkelijke prijs en op tijd geleverd!

Al diverse malen iets besteld en altijd tot volle tevredenheid!

Altijd weer geweldig

Snelle levering, mooie prijzen.

Altijd originele parfum en altijd netjes op tijd geleverd

Bestel hier nu al jaren al onze luchtjes en jij krijgt gewoon wat je verwacht ! Top !

goede producten.

Bij bepaalde producten is de melding voor de afmeting wel handig als het vermeld wordt en dat een bepaald product alleen geschikt is voor het bepaalde merk. Voorbeeld een lipstickhouder die alleen geschikt is voor een bepaalde lipstick .

breed scala aan producten,bestellen op Website functioneel

breed scala aan producten,bestellen op Website functioneel en goed aan te passen of veranderen indien nodig. tijdens bestellen voor een feestdag gaan artikelen zichtbaar uit voorraad wanneer je nogmaals een artikel wil toevoegen, goed voorraadbeheer

Altijd snel en goed geleverd....

Altijd snel en goed geleverd.....

Snelle levering was een kadoo mooi ingepakt zeer tevreden

Een aanrader

De bezorging was goed op tijd en de bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam.Het geleverde artikel was prima van kwaliteit en zag er mooi uit. KLASSE. De 5 sterren zijn DIK verdient. Een volgende aankoop zal zeker bij deze firma zijn.

Goed!!!

Ging allemaal prima en werd alles volgens afspraak gedaan!!! Prima👍

ruim aanbod tegen goede prijzen

Bij Parfumania steeds een grote keuze tegen goede prijzen, snelle levering, al jaren tevreden over deze firma.

Goede en snelle service!

Uitgebreid assortiment! Met aantrekkelijke consumenten prijzen!

Een site waar geen luchtje aan zit!

Ondertussen al meerdere jaren een tevreden klant,. Twee woorden: altijd goed!!

Postbus 296

9400AG Assen