Goed en op de afgesproken tijd geleverd

Makkelijk te vinden, goede prijzen en op de afgesproken tijd geleverd.

Besteld en vervolgens binnen 2 dagen binnen top service

Perfect produkt voor mooie prijs

Nergens anders parfum van onberispelijke kwaliteit voor deze prijs!

Duur!

Veel te diur

Slecht, kost mij 3 namiddagen

Wordt niet geleverd op het aangekondigd tijdstip

Top zoals gewend van parfumania

Snelle levering zoals beloofd

Voordelig, snel en leuk ingepakt

Scherp geprijsd en heel snel in huis. De inpakservice is geweldig!

Subliem !

Uitmuntende service ! 'n Overzichtelijke site , waardoor men snel tot een keuze komt. De levering was onverwachts snel en verzorgde verpakking. Parfumania is een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar !

Snel en goed!

's middags bestelling gedaan. Website werkt naar behoren. Levering volgende dag al gelijk. Kortom, een zeer tevreden klant.

snel gemakkelijk levering en voordelig super

Meerder bestellingen gedaan zeer tevreden ,snelle service en voordelig

Precies wat ik wil!

De heerlijke geuren die ik wil voor een zeer aangename prijs snel en zorgvuldig in huis.

Burberry weekend,geprobeerd maar de geur is niet zo lekker.

correcte snelle levering en als extra: persoonlijke terugkoppeling bij naam/plaatsverwisseling per telefoon voor de adressering

Prima te woord gestaan

Hele goede service

doe zo verder

goede parfum voor een redelijke schappelijke prijs. ik de parfumerie reeds aangeraden bij vrienden. eveneens waren zij tevreden. doe zo verder met jullie zaak

Zeer goede prijs en prachtig ingepakt!

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site, snel geleverd, en mooi ingepakt, kan gelijk onder de kerstboom!!!

Goed overzichteljk en makkelijk bestellen goede en snelle service

Zeer goed 👍👍

Super service !!!

Wat een service , in de namiddag besteld vanuit mijn zetel de dag daarna kon ik hem al gebruiken , zoooo snel , dankjewel daarvoor !! Tevreden klant !!!

Heerlijke parfums voor een gunstige prijs. Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles is uitstekend geleverd!

Snelle levering, goedkoop product, goed verpakt, leuk extra item. Top, hier ga ik zeker vaker bestellen, vooal met acties zoals gratis verzending

Goede service en veel keus!

Veel keus! Meeste merken zijn verkrijgbaar tegen een goede prijs. Hugo Boss Orange is een heerlijke geur! Zeker in het najaar.

Gemak voor een zachte prijs

Ik bestel vaak bij Parfumania. Als druk werkende vrouw heb ik weinig tijd om te shoppen. Waarom Parfumania? Puur vanwege de goede producten, het bestelgemak en de zachte prijzen! Daarbij wordt je product ook nog eens netjes ingepakt als je dat wilt. Levering is altijd tip top in orde! Daarvoor hoef ik de deur niet meer uit.

Snel en goedkoop

Krijgt snel je bestelling en goedkoper dan elders

Binnen 24 uur mijn levering netjes in een verpakking geleverd gekregen

Postbus 296