Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, betaalbare prijzen en een breed assortiment cartridges. Het bestelproces is eenvoudig en betrouwbaar, met duidelijke communicatie en degelijke verpakking. Een paar ervaringen wijzen op af en toe vertragingen of problemen, maar de algemene waardering is hoog. Het merk wordt gezien als een betrouwbare keuze voor zowel particulieren als bedrijven.
Zeer goed.
Harrie
Budel
ik koop al een aantal jaren eigen merk inktcartridges bij inktknaller ze doen het altijd ,en ze zijn niet duur.
harry
Middelstum
Zeer snelle levering, goed verpakt, in een woord geweldig. Ik ga daar meer bestellen.
Gerda
Bocholt/België
super klantvriendelijk,goede service,betaalbare prijzen,en een ruim aanbod.
2 January 2026
Emiel
Venlo
Netjes verstuurd en snel, klasse
12 December 2025
Bart
Montferland
Echt een bedrijf om aan te bevelen!
9 December 2025
Berend
Eelde (D’r)
Een geweldig product, goeie inkt mooie kleuren en een leuke prijs waar je blij van wordt. En een snelle levering. Ik ben super tevreden, alleen jammer dat ik deze site niet eerder kende.
5 December 2025
Peter Rosier
Valkenswaard
Word goed geholpen als je een probleem hebt
Dineke
Bad nieuwe schans
Correcte afhandeling.
Anne
Puttershoek
De relatie met het personeel is prettig, iets wat ik nergens anders heb gevonden. Bovendien kreeg ik, nadat ik had gevraagd wat ik nodig had, dit de volgende dag al, wat erop wijst dat ze zo snel mogelijk op klanten reageren. Met vriendelijke groet, Marwan Halawi
Marwan Halawi
Borgerhout -Antwerpen -Belgium
Met enige regelmaat bestel ik toner cartridges bij inktknaller en ben uiterst tevreden over de prijs kwaliteitverhouding.
Jan
Hoogeveen
Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Zeker een aanrader!
11 November 2025
ATJ Owls /Brigitte Furneombt
SLOOTDORP
Producten goed ontvangen en werken goed
10 November 2025
Jan
Ureterp
Zeer tevreden over de snelle levering van t product
7 November 2025
Herman
Roosteren
Nadat we een bestelling online hadden gedaan en hadden betaald, bedachten we ons, en wilden nog wat toevoegen. 1 mailtje naar de klantenservice was genoeg. Marcel voegde het gewenste product toe, en stuurde een aanvullende betaallink. Zo kon het product nog met de zending mee, en werd bespaard op aparte vrachtkosten en een aparte zending. Goed voor (onze) portemonnee en goed voor het milieu. We bestelden niet de originele Brother producten, maar de compatible toner. Onze afdrukken zijn van prima kwaliteit. Op naar de volgende bestelling.
5 November 2025
Ad
Venray
Goeie prijs al jaren cartridges en ed gekocht naar tevredenheid. Ik kan het aanraden wat mij betreft
5 November 2025
Jaco
Nijkerk
Alles is verlopen zoals verwacht : snelle en correcte levering.
4 November 2025
Pascal
Assebroek
Ophalen of opsturen geen issue. Snel, goed produkt en werkt altijd bij onze Epson printer.
3 November 2025
Patrick
Heerenveen
De printer werd snel geleverd, makkelijk te installeren (duurt wel even) en goede prijs/kwaliteits verhouding. Ook leuk dat je punten spaart voor eventuele aankopen in de toekomst.
31 October 2025
Kees
Utrecht
Alleen maar positief wat ik kan melden over Inktknaller !! Zeer goede eigen merk cartridges van Premium kwaliteit voor een goedkope prijs en met garantie. Uitstekende kwaliteit en betaalbaar. Goede informatie over de betaling en status van verzending per mail. Kortom....... Perfect.!!!
22 October 2025
Rob
Krimpen aan den IJssel
Ik heb een T 3661 onderhoudskit besteld, zeer snel in huis en werkt uitstekend. Na het plaatsen van de kit, doet mijn printer het weer uitstekend.
13 October 2025
Bert
Rijswijk (Z-H)
Inktjet printer voldoet aan onze verwachtingen.
7 October 2025
Gerard
Lansingerland
snelle levering!
6 October 2025
Myrna
AARTSWOUD
Het gekocht artikel overtrof mijn verwachting, ben zeer tevreden.
10 September 2025
Ferdinand
Vosselaar
Snelle levering en kwaliteit.
5 September 2025
Verkeersschool
Burgwerd
Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk.
Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.
Lemmerweg 17
8608AA Sneek