Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering, betaalbare prijzen en een breed assortiment cartridges. Het bestelproces is eenvoudig en betrouwbaar, met duidelijke communicatie en degelijke verpakking. Een paar ervaringen wijzen op af en toe vertragingen of problemen, maar de algemene waardering is hoog. Het merk wordt gezien als een betrouwbare keuze voor zowel particulieren als bedrijven.
De printer doet meestal helemaal niets, Een enkele keer wel. Het scherm op de computer geeft aan dat er geen originele epson cartridges in de printer zirtten.
Beveelt niet aan
1 September 2025
Nick
Dirksland
Ik had inkt nodig voor tickets uit te printen voor de vakantie. Inkt besteld maar duurde 1,5 week voor ik het kreeg. Tussendoor bij 123 inkt besteld omdat ik perse inkt nodig had de volgende dag was dat binnen
Beveelt niet aan
26 August 2025
Geertje
Groningen
De prijs en de ervaring van anderen sprak mij aan
11 August 2025
Henk
Elst gld
Makkelijk bestelproces, no nonsense veel bang voor de buck.
11 July 2025
R
Breda
geen klachten
7 July 2025
Lydia
Goudeket
Snel verzonden, vraag snel beantwoord.
7 July 2025
DH
Echt
Bestel al jaren bij Inktknaller. Goed en voordelig. Prima spaar actie voor nog meer voordeel. Tot de volgende keer.
4 July 2025
Taco
Hilversum
Heb heel goede ervaring met de levering en de kwaliteit van de cartridges.
13 June 2025
Jan
Haarlem
10 June 2025
Jan
Barneveld
Ik ben zeer tevreden, zowel over de snelle levering, alleen jammer dat de verzending niet in een simpele brievenbus envelop gebeurt zoals bij verschillende conculega's. Is veel voordeliger en simpeler voor de ontvanger. Ook zeer tevreden over de inkt en de cartridges.
10 June 2025
Johan
Antwerpen
Inkt besteld voor mijn Epson printer en fotopapier A4 en A3, prima prijs en kwaliteit.
9 June 2025
Hendrikus
Woerden
Snelle levering. Gebruik al heel lang hun inktpatronen met veel tevredenheid.
9 June 2025
Sjackie
Sneek
Goede prijs met een een goede service en snelle levering. Top website
6 June 2025
Marie -Jose
Nuenen
Prima kwaliteit van huismerkcartridges.
5 June 2025
G.L.
Harderwijk
goed verzorgde uitvoering van het bestelde.
4 June 2025
Martin
uden, veghelsedijk 30 5401PB
Vanaf ik cliënt ben geen enkel probleem gehad. Alle leveringen conform het aangebodene op de site.
2 June 2025
H.
Bussum
De levering kwam snel en was goed verpakt, na het uitpakken de cartridge in de printer gezet en een test print gemaakt. Perfect!! En qua prijs was het ook prima. Van harte aan te bevelen.
6 May 2025
Leo
Velserbroek
Toen ik de cartridge had besteld, ontving ik deze de dag erna al in huis, ook werkt hij prima met mijn printer samen. Complimenten aan inktknaller dus!
11 April 2025
Rody
Gilze
Goede service Als je verjaardag er niet uit komt helpen ze je graag Bedankt he Groetjes Mevr v heesch
jos
Tilburg
Zeer tevreden over het product
Roger
Genk
prima product.
g.
BRUNSSUM
Kon de bestelling binnen een uur afhalen in Sneek
4 April 2025
Klaas
Leeuwarden
Inktknaller.nl levert wat je vraagt en het is snel in huis.
3 April 2025
Perry
Reuver
Goede kwaliteit inkt en voor de beste prijs.
29 March 2025
Sanjay
Amsterdam
Goed bedrijf.
10 March 2025
Eduward
Sneek
Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk.
Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.
Lemmerweg 17
8608AA Sneek