Pluspunten
Snel en goedkoop en goed
Pluspunten
Prima cartridges, goeie beschrijving erbij.
VerbeterpuntenZondag besteld, dinsdag bezorgen, althans werd beloofd. Er moest een handtekening bij, dus thuisblijven. Elke dag daarna werd beloofd te zullen bezorgen. Vrijdag werd er uiteindelijk in de middag bezorgd.
Wij hebben het pakketje op tijd bij PostNL ingeleverd, maar door een fout bij PostNL was u pakketje niet in het verzendtraject opgenomen. Wij kregen de donderdagavond 28 jan. een bericht hiervan. Onze en van PostNL excuses voor de vertraging. Wij van inktknaller hebben hier totaal geen invloed op gehad en de fout ligt bij PostNL.
Pluspunten
De meeste punten zijn goed afgehandeld.
VerbeterpuntenMeer informatie over het product hoe te installeren.
Pluspunten
prijs, levertijd,
Pluspunten
Snel geleverd!
Pluspunten
Gewoon wat je van een bedrijf mag verwachten. Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede communicatie. De cartridges zijn goed en werken prima met de HP printer. Al met al een zeer tevreden klant.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenverzendingskosten buitenland
beter product beveiliging.Bij het plaatsen liep inkt uit cartridge over handen en kleren.
Pluspunten
gaat prima zo
Pluspunten
zeer snelle levering aan de deur. goede oplossing voor probleem. snelle reactie na mail.
Pluspunten
Prijs, kwaliteit en snelheid
Volgens de website konden er 6.900 pagina's geprint worden, 1.000 zou een betere schattig zijn. Cartridge was schandalig snel leeg.
Pluspunten
Na mijn zoektocht op internet vond ik hier de beste (zeg maar goedkoopste) inktpatronen
Lemmerweg 17
8608AA Sneek
Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.