Pluspunten
Services erg goed. Meteen antwoord op op een mail. Meteen een nieuw artikel die stuk aangekomen was. Was geen probleem. Kreeg meteen een nieuwe toegestuurd.
Pluspunten
Snelle levering van het product, ondanks drukke Sinterklaastijd.
Pluspunten
alles wordt snel en correct bezorgt. Ook de communicatie is prima
Pluspunten
alles positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke webside, snelle levering
Pluspunten
Goedkopere prijzen dan concurrenten.
VerbeterpuntenAndere vergelijkbare bedrijven leveren velen malen sneller.
De verzending is inderdaad lang onderweg geweest voordat het bij u is bezorgd. Dit was een fout bij PostNL, zoals u dit ook heeft kunnen zien met de track en trace code. Wij kunnen hier helaas niets aan doen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Met vriendelijke groet, team van www.Inktknaller.nl
Pluspunten
Dat ik het zo snel thuis heb.Dat Ik geen voorraad hoef hebben.Dus altijd verse inkt.
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
Prijs ivm met andere online cartridge winkels duidelijk goedkoper --> de goedkoopste Levering snel en goed verzorgt. Had 1 cartidge die storing gaf --> na email meteen een nieuwe gehad. Dus service (in mijn geval) uitstekend.
Pluspunten
prima kwaliteit inkt, uiterst scherpe prijs, telefonisch zeer correct tewoord gestaan, supersnelle levering
Verbeterpuntennee, doorgaan op deze voet
Pluspunten
Snelheid levering, Prijs
VerbeterpuntenBlijkt uit beoordeling
Pluspunten
zie boven; niets aan toe te voegen
Verbeterpuntennee
Lemmerweg 17
8608AA Sneek
Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.