Nee ben zeer tevreden
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
Gewoon een betrouwbaar bedrijf.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
Afgenomen inktcartridges. Bestelde merk cartridges niet voorradig. Werd hierover telefonisch benadert en werd mij een alternatief aangeboden met een duidelijke uitleg. dit heb ik als zeer prettig ervaren
Verbeterpuntengeen
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
Snelle levering prima prijs
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
Besteld en de volgende dag in huis Prijs is lager dan in de winkel (maar er komen natuurlijk nog wel verzendkosten bij)
Verbeterpunten-
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
De nvt-punten kan ik op dit moment nog niet beoordelen. Eerst de geleverde 364-cartridges (eigen merk) maar eens hun werk laten doen......
VerbeterpuntenVoorslanog geen......
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
Website zeer duidelijk en makkelijk te vinden wat je hebben moet.
VerbeterpuntenGa zo door!
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
hele snelle levering, gunstig geprijsd
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
ik koop altijd mn inkt voor mn Canon MP530 bij Inktknaller voor een fractie van de prijs in de winkel.Als je handig bent koop je zonder chip, doe het veilig zoals ik liever doe, koop ik met de chip erop, geen vieze vingers en direct weer printen. Gewoon klasse, en goede service en snel en je hoeft de deur er niet voor uit, wat wil je nog mee
Verbeterpuntenverkoop je ook grote hoeveelheid Printerpapier in verschillende dikte/kwalliteit? geen fotopapier.
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Antwoord op uw vraag: Wij verkopen alle soorten papier, ook in grote hoeveelheden. Neem contact op met de klantenservice voor meer info.
Pluspunten
kwaliteit goed en prijs en snelverzonden
Verbeterpuntengeen
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Ter Info cijfer Communicatie: de klant heeft vanaf de bestelling tot aan de aflevering mails gekregen over de status van de bestelling. Wij zonden niet weten hoe dit nog beter kan.!!!!
Pluspunten
ik heb de cartridges eigen merk gekocht met chip. supersnelle levering en goede kwaliteit
Bedankt dat u tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.
Pluspunten
snelle afhandeling, snelle reactietijd.
Bedankt voor uw beoordeling. Ter info: klant heeft Nintendo DS Box-Tas gekocht.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
wavaboardtas gekocht,snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Ik heb 1 Canon inktpatroon besteld en ontvangen, de bestelling ging vlot via de website, de berichten over de stand van zaken en de faktuur klopten. De bestelling is ook snel geleverd. Reden voor mij om vaker bij uw bedrijf in te kopen.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
goede en voordeel producten, snelle levering.
Verbeterpuntenniet dat ik weet te vertelen.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs.
Verbeterpuntengeen.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
overzichtelijk, makkelijk en snel.
Verbeterpunteniets betere gebruiksvriendelijkere uitnodigende site
Bedankt voor uw beoordeling. En wij nemen u tip mee.
Lemmerweg 17
8608AA Sneek
Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.