Snelle levering van goede kwaliteit en goed geprijsde artikelen.

Prima levering

Snelle service en netjes verzorgd.

Levering en product zelf uitstekend!

Heb een flesje (zwart) gedeeltelijk gebruikt om de zwarte epson tank bij te vullen. Gaat prima, maar met plastic handschoenen aan, is het toch veiliger, want de gemorste inkt laat zich moeilijk van handen en kleding verwijderen. (had één kleine inktspat op handen!)

snelle levering goede inktpatronen

Goede service, al eens meegemaakt dat er eentje niet werkte. toen zonder probleem een nieuwe ontvangen... dus gewoon : "toppie"

Levering snel maar wel verkeerd

Via webshop gezocht op inkt patronen type ingetoetst die op de patronen stonden en vervolgens besteld. Telefonisch contact gehad maar dit was niet mogelijk en kon niet via de webshop gebeuren. Vervolgens weer op de site in de zoekbalk het type nummer getoetst en lijd hij mij weer naar de verkeerde inktpatronen toe ( dit kon niet gebeuren had meneer aan de telefoon gezegd) Hierdoor kreeg ik wat een naar gevoel.

Super Service, snelle levering

Snelle levering goeie winkel, goede service!

Vandaag besteld morgen bezorgen. Inderdaad zo was het.

Snelle levering en prima cartridges

Keuze voor cartridges viel uiteindelijk op het huismerk. Mijn Brother DCP-J132W printer accepteerde deze zonder problemen. Afdrukken zien er perfect uit. Voor mij geen optie meer om de originele en veel duurdere Brother cartridges aan te schaffen.

Snelle levertijd. Nette prijzen.

De inkt was makkelijk besteld en snel geleverd tegen een zeer nette prijs. Voortaan bestel ik hier!

Snel verzonden en goede kwaliteit

Weer een cartridge besteld: de volgende dag was hij al in huis! Direct in de printer gestopt en zoals altijd prima kwaliteit.

👍

Zeer vlotte en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Ik heb ce cartridges nog niet gebruikt du die kan ik nog niet beoordelen.

Kut

Inkt is niet goed printer registreert het patroon niet

Komt afspraak na

Prima verpakt met zelf een schoonmaakdoekje .

Prima product en snelle kevering

Correcte en snelle afhandeling. Product werkt prima!

Geweldige service

Zeker aan te bevelen

Geen aanmerkingen, altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Super snel geleverd en prima product.

Helemaal super. Je merkt vaak dat de enveloppen op zijn als je de laatste pakt. Dan is het super handig als er snel geleverd wordt. Binnen 24 uur in huis. Helemaal goed.

Goedkoop en goed tegelijkertijd

Werkt goed met Epson. Maar alleen als je updates uitschakeld.

Duidelijke site en levering was goed

Ik had snel nieuwe cartridges nodig en die zijn per ommegaande geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Net voor 5 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag al thuis. Heb vaak slechte ervaringen met alternatieve cartridges, vaak dat de printer het niet pakt. Maar in dit geval deden de cartridges het meteen. Zeer blij mee!

super snelle levering.

1e keer bij Inktknaller besteld. mooie overzichtelijke site. Correcte levering. Eerste prints prima. Levensduur nog niet in te schatten. So far so good.

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.