goede inkt en snelle levering

maak al een tijdje gebruik van inktknaller.nl en ben er zeer tevreden mee top

Hele goede prijs Hele goede levering Hele goede kwaliteit

correcte levering

Goed en zeer goedkoop

Heb enkele sites gecheckt en kwam op inktknaller terecht, prijzen echt een stuk beter dan concurrenten. Pakket netjes op tijd geleverd.

Alweer goed

Zending binnen 1 dag ontvangen, Kwalieit cartridge is goed. Epson accepteert ze door de chip. Ben er blij mee en prima prijs.

Goede service en top kwaliteit

Heel goed, goede website en snelle levering.

Vlotte en correcte levering tegen een mooie prijs

De bestelling was compleet en direct geleverd. Ben tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding.

Super klantenservice

Helaas door het toedoen van post NL mijn brievenbus pakje niet gekregen. Netjes opnieuw verzonden, na contact met de klantenservice.

Super snelle bezorging, keurig\

Netjes geleverd.

Doen wat ze beloven en voor een zachte prijs.

Mijn te bestellen inkt snel opgezocht, besteld en de volgende morgen ontvangen. Gemakkelijk in de printer ingebracht en geen enkel probleem.

Prima, snel en goedkoop

Voortreffelijk.

Altijd snelle en goede levering

Ik heb altijd als ik bestel de produkten snel en keurig in huis. Ik bestel hier altijd mijn produkten.

goed,goedkoop en snel

goe,goedkoop en snel

Buitengewoon goed geholpen door de helpdesk

Ik kwam per ongeluk op de site terrecht omdat ik tegen problemen aan liep met een huismerk cartridge van een concurent. Daar werd ik afgepoeierd maar bij Inktknaller werd ik uitstekend geholpen. Kan Inktknaller iedereen aanraden.

Snel en correct !

Afgewikkeld zoals op de site beloofd.

Plezierig om zo zaken te kunnen doen

verrassend goed en behulpzaam

kon zelf geen order afronden. maar na opgave van mijn wensen werd alles verwerkt en de bestelling geplaatst

Slecht

Nu 7 dagen geleden nog niets ontvangen.

Top site

Goed en duidelijk welke inkt je nodig hebt. voordelig als je meerdere inkt bijbesteld.

keurig het gevraagde en op tijd geleverd

netjes afgehandeld

Snel en korrekte levering

Snelle levering en goede track & trace melding

Snel en goed

Inktset voor epson printer besteld. Volgende dag in huis. Top service en ook fijn goedkoop!

Zeer goede kwaliteit en vlotte leveringen

aanrader

super snel geleverd en lage prijzen.

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.