Top!! Aan alle verwachtingen voldaan.

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief.

Prima inkt

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en een fijne prijs

De volgende dag was het in huis, in mijn printer gestopt en gelijk weer verder kunnen printer. Ideaal!

perfect

Goedkoop goed en snellen levering

Op tijd

correcte service

2 verkeerd geleverde cartridges binnen 24 uur zonder gedoe, vriendelijk, de juiste geleverd!

Overzichtelijk duidelijk en snel

Overzichtelijke site waar duidelijk terug te vinden is welke producten ik nodig heb. De levering was al snel.

goede service

goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed product en snelle levering

Heel tevreden en een aanrader. De inktcartridges zijn van goede kwaliteit, voordelig en snelle levering.

Ik ben tevreden over bestelling en levering

mooie aanbieding, goede kwaliteit, snelle en correcte levering. juiste info over levering

altijd goede service

nog nooit problemen gehad met inktknaller

Weer snel en compleet geleverd.

Inktknaller is een perfecte leverancier van cartridges

Snel, goed en redelijke prijs

Zie boven

Perfecte bestelling en super snel geleverd

Hier de eerste keer besteld en dit ging erg vlotjes en werd snel geleverd ik koop hier in de toekomst zeker vaker.

Uitstekend snele bezorging

super

onze toner al enkele dagen in gebruik, geprinte bladen zien er super uit ! Dank u ook voor de snelle levering

Zeer tevreden!

Ik heb maar één dag op mijn bestelling hoeven wachten. De inktcartridges voldoen prima!

Vlot en correct

Vlotte en vriendelijke bediening

Heel goed leverancier!!

mijn bestelling kwam erg snel en de inkt werkt zonder gedoe. Ik raad ann!

Snelle levering, gunstige prijs

Voor een vergelijkbare prijs als bij 123inkt had men deze etiketten wel op voorraad en werden ze ook nog snel geleverd

super snel verstuurd

zal zeker weer bestellen

Super service 👍

Goede service en kwaliteit 👍

Uitstekende service en snelle levering!

Goede ondernemer met verstand van mensen. Service- en klantgericht. De kwaliteit van de inkt is consistent.

snelle levering, en goedkoper als bij een ander ! Fijne winkel, super !!!

hele goede ervaring

super snelle service

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.