Snelle levering voor een scherpe prijs. Prima toch.

Zie boven.

Prima service.

Telefonisch en per mail goed bereikbaar

Mail gestuurd omdat ze niet werkte, dacht ik maar gelijk opgelost na snelle reactie... top!!

super

Ook bij verkeert bestellen super goed afgehandeld

Goede prijs en snelle levering.

Ruime sortering en de juiste inktpatronen zijn snel te vinden.

Uitstekende ervaring

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit van inkt. Gezien mijn ervaring in de grafische sector is de kwaliteit van inkt voor mij zeer belangrijk.

eerste keer besteld = gelijk goede ervaring

snel geleverd, prijstechnisch aantrekkelijk, gemakkelijk te bestellen

heel goed

vriendelijk contact, soepele omruil en snelle levering

prijs kwaliteit perfect

snel geleverd, precies wat ik verwachte

Bestelling en levering allemaal snel en correct.

Snel en zeker

Snelle levering en goede service

top service

always on time and good product good price

Snelle verzending, snelle levering en goede producten!

De verzending vond al dezelfde dag plaats, de volgende dag geleverd en meteen kunnen printen. Kan niet beter!

Een goede en betrouwbare internet shop.

Prima producten voor een scherpe prijs. Levering loop volgens planning. Zoals ze aangeven.

Had huismerk inkt cartridges besteld en geleverd gekregen. Helaas werkten ze niet op de nieuwe printer. Na diverse malen contact met klantenservice en foto's van de meldingen op de printer andere set toegestuurd gekregen die het wel goed doet. Dus top opgelost.

geen garantie op defecte cartridge?

2 hp 56 inkjet cartridge (niet origineel) besteld en ontvangen maar een werkte 4 pagina's lang de andere helemaal niet. Na het melden van dit voorval niets meer vernomen van inktknaller.

je krijgt waar voor je geld

Je krijgt waar voor je geld

Goede. Omruilen is traag

Goed /heel goed. maar ook evenveel aandacht zijn voor omruilen

Goede prijs/kwaliteit

Ik heb de juiste artikelen op tijd ontvangen.

Heel goed.

2e bestelling. Wat kan ik meer zeggen.prijs prima. Kwaliteit prima.Verzending zeer snel. Kortom 3e bestelling komt er ook aan.

Had al eerder bij u besteld, was goed bevallen

Snel besteld en snel geleverd, prima

Snel en goed!

Besteld, snel geleverd en perfect werkend product

Goede service,na dat bleek dat er een kleur niet werkte(nieuwe geleverd)

goede service,snel en zonder problemen

goede service. correcte en snelle levering. goed eigen product

goede service. correcte en snelle levering. goed eigen product

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.