Pluspunten
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie heb bestelt en ben zeer tevreden en snel in huis.Zal jullie zeker aan bevelen
VerbeterpuntenZou geen weten
Pluspunten
MOOIE PRIJS EN SNELLE LEVERTIJD. Volgende keer weer.
VerbeterpuntenDe prijs laag houden of nog iets minder :-)
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere service bij klachten over en weer aan het mailen en krijg op den duur geen antwoord meer. Slechte kwaliteit inktpatronen print niet zoals het hoort zal hier ook niet meer kopen
Pluspunten
Bij aanschaf nieuwe printer en cartridge goede afspraak (tegoedbon) gemaakt over omruil "oude" cartridge defecte printer. Die afspraak werd keurig nagekomen. Bij bestelling volgende dag thuis bezorgd. Werking huismerk cartridges prima. Als je keurig de instructies volgt geen problemen met het huismerk. Al vele jaren klant.
VerbeterpuntenDoorgaan zo. Prima
Pluspunten
Super service.. gaan we vaker kopen. Klant vriendelijk
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenOplossing bieden het probleem!
Pluspunten
Fijn bedrijf, ook als er eens een keertje iets niet helemaal vlekkenloos is gegaan wordt dit prima opgelost en nagekomen. Aanrader dus!
Pluspunten
goed en redelijk snel
Verbeterpuntener stond geen inhoud bij de cartridges , bleek later toch klein te zijn en dus te duur [canon]
Lemmerweg 17
8608AA Sneek
Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.