Pluspunten
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit lekke al in de verpakking
Pluspunten
Voor het eerst dat ik er zaken mee doe en tot nu toe vol tevreden!
?
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
inderdaad snelle levering waarbij goede informatie/advies over het product werd bijgesloten
Pluspunten
een hele nette en servicegericht bedrijf.
VerbeterpuntenWij wensen dit bedrijf verder heel veel succes toe.
Pluspunten
Tot nog toe bij geen enkele bestelling problemen gehad, alles word stipt optijd geleverd en product is exact zoals verwacht.
Pluspunten
De prijs verhoudingen zijn heel aantrekkelijk! Dus daar scoren ze bij mij zeker het hoogste mee!
VerbeterpuntenHelaas is de geleverde inkt niet van goede kwaliteit waardoor (na 5 keer reinigen van printkoppen en spuitkanalen) de inkt heel erg stinkt en vage kleuren afgeeft. Kan ook aan mij printer liggen maar dat betwijfel ik.
Pluspunten
Snel bezorgt
Pluspunten
Een van de cartridges was helemaal uitgelekt en heb meteen een nieuwe gekregen helemaal geen probleem. Zeer netjes en correct afgehandeld
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
Er zat 1 cartridge niet bij 1 mailtje was voldoende kreeg de volgende dag de ontbrekende cartridge thuis
Pluspunten
Ik had een foute bestelling gedaan. Toen gebeld. Was geen enkel probleem. Ik mocht de bestelling terugsturen en meteen de goede producten bestellen die vervolgens zeer snel werden gekeverd. Ik koop voortaan al mijn inkt hier.
Pluspunten
hele goeie service bij klachten afhandeling
Verbeterpuntenvan 1 bestelling 2 producten van het eigen merk opnieuw moeten krijgen, waarvan er weer 1 niet werkte. Dus de eigen merk producten op kwaliteit verbeteren. ik betaal liever wat meer dan dat ik ondeugdelijke producten krijg.
Helaas waren er 2 test cartridges meegeleverd. Onze excuses daarvoor en u heeft 2 nieuwe cartridges gekregen.
Pluspunten
alle
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede, overzichtelijke website. Supersnelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Leuk spaarpunten programma.
Lemmerweg 17
8608AA Sneek
Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.