Mooie prijs en snelle levering, top.
Wel licht geïrriteerd geraakt over de hoeveelheid mails die gestuurd wordt om een beoordeling af te dwingen
Beste, Ik heb mijn bestelling goed ontvangen, maar er waren helaas 2 doosjes stuk. Wat kan u hieraan doen? Kan u mij 2 nieuwe bezorgen? Met vriendelijke groeten, Raoul Verbraeken
Pakket werd snel bezorgd, goed verpakt
Naast de goede service en verwerking, heeft de verkoper een duidelijke website, zij het soms gecompliceerd. Aanbevolen.
goede spullen en aardig personeel
mooi spul
Het is wel goed zo.
The quality of the product is not good. Some of the jewel cases broke when I tried to open them.
Snel binnen en goede producten
Telefonisch contact was zeer prettig en klantgericht.
Op tijd de bestelling ontvangen. Prima. Dank daarvoor
Goede contacten, vriendelijke en goede behandeling. Redelijke prijzen.
Zie boven
was snel geleverd top
Een duidelijke website, met eerlijke prijzen. De artikelen werden snel en goed verpakt geleverd.
Ik had per ongeluk de verkeerde printable DVD's besteld, en kreeg meteen een telefoontje over deze waarschijnlijke vergissing. Meteen gecorrigeerd en besteld! Top service!!!
Zeker prima snel op gestuurd
Geweldig en niet duur.
Snelle en goede levering
zoals gebruikelijk altijd snel en compleet
zeer snelle levering ga zo door
Doen wat ze beloven
Mijn ervaring met Dvdboxshop is zeer goed te noemen want als klant voel ik me serieus genomen. Top
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.