Prima kwaliteit

Bestelde spullen zijn prima van kwaliteit. Vertraging bij levering werd bijtijds meegedeeld.

heel goed , snelle levering .

heel goed , snelle levering .

Snelle en kwaliteitsvolle levering!

Het pakketje was zeer snel geleverd en was heel goed verpakt!

Snelle levering - Goede kwaliteit.

Kwalitatief net zo goed als andere, en ook nog voordeliger. Alles onder een dak. Best handig voor ons als startende ondernemers.

zeer snelle levering

snelle levering perfect verpakt !

lekker snelle levering

weinig aan te merken op mijn bestelling, netjes op tijd per post bezorgd, zoals van te voren ook door U was aangekondigd. Nou was mijn bestelling niet zo groot, maar wie het kleine niet deert is het grote niet weert

besteling

echt goede service

Goede ervaring

Snelle levering van goed produkt

Mooie opbergmap voor mijn filmps op dvd.

Vlugge levering

Een volgende keer bestel hier weer.

Bestellen en dag later binnen

Perfecte service

-DEGELIJK MAAR DURE VERZENDKOSTEN

-duidelijke webshop; reageert op vragen van klant -slechts 1 opmerking: abnormaal HOGE VERZENKOSTEN -SNELLE VERZENDING EN DEGELIJKE VERPAKKING

zeer tevreden

Het product voldoet aan mijn verwachting, en daar ben ik blij mee :-)

Makkelijke website, snelle levering.

PRIMA

KEURIG SNEL GELEVERD

excellent

Alles klopte.

Goed en snel in huis

Heb mijn bestelling al een dag later gekregen. En dat in deze (Corona ) tijd, dat gebeurt niet meer zo vaak. Bedankt voor de snelle levering!

Snelle en goede levering

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Perfecte service met snelle levering. TOP!

Perfecte service met track & trace code dus dan kan niks meer fout gaan. Dvdboxshop is een absolute aanrader en ook nog maatschappelijke prijzen.TOP!

Goede en snelle levering!

Goed!

Snel en volgens afspraak

Levering heel snel en netjes verpakt. Kortom perfect

Redelijke prijs en snelle levering.

Op de site een mooi assortiment tegen redelijke prijzen. Levering erg snel net zoals ze beloven. Ik zal hier vast en zeker vaker gaan kopen.

Zeer tevreden.

Snelle bezorging, scherpe prijzen.

Goede info als je belt, en keuze uit veel. Een aanrader.

Stellendamhof 26

3086ZB Rotterdam

Over Dvdboxshop

Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.