goed, zoals gewenst
Ik heb de cartridges binnegekregen zonder uitleg hoe ik ze moet instaleren in mijn printer. Na een mailtje te sturen heb ik een link gekregen waar staat hoe ik dat moet doen dus ik ben tevreden.
De producten die ik heb besteld waren snel geleverd en prima verpakt. Van de bestelde lege cd doosjes waren er 2 klepjes licht gekraakt/beschadigd, vandaar 4 1/2 sterren. Een nabestelling was op voorraad en kon ik direct regelen en afhalen, dat is een geweldige service. Leverancier denkt oplossingsgericht mee en is zeer goed bereikbaar.
Geen probleem met bestelling. Snelle ontvangst. Wat anders te zeggen.
Ik heb o.a. een aantal cd doosjes voor 5 en 6 cd's besteld. Deze cd doosjes zijn helaas erg slap, sluiten niet goed en vallen bij een beetje drukken snel uitelkaar.
Prima ervaring
Prima product
Mijn eerste ervaring met DVDboxshop is meteen super goed gegaan en ben dan ook vooral heel tevreden met de uitstekend goede klantvriendelijkheid en ook snelle levering van mijn bestelling.
Heb altijd inktcardrigdes bij DVDBOXSHOP gekocht en goede kwaliteit, zeer te spreken over de gang van zaken.
Snel geleverd en alles perfect in orde.
Ik ben uiterst te vreden met de geleverde producten.
Bestelling snel en goed geleverd
Snel besteld en geleverd binnen zeer korte tijd. En een prima product zoals getoond op webside.
Goedemorgen online shop
DVDboxshop levert wat ze beloven. Website is makkelijk en duidelijk. Prijzen zijn acceptabel. Levering is snel. Vooral zo doorgaan.
Een bedrijf die met je meedenkt.
gebruiksvriendelijke website, snelle levering, goede prijs
Aanrader
Prima. Produkt zoals beschreven en snelle levering.
Het Was mijn Eerste Bestelling, Maar Er Komen Er Zowiezo Nog.
Al jaren lang klant, er wordt altijd snel en correct afgeleverd.
Bestelling werd netjes geleverd
Ik bestelde een grote hoeveelheid DVD boxen. Een deel daarvan kwam stuk aan; oorzaak? onbekend. Na mijn melding werd daar meteen werk van gemaakt. Niet de volgende dag, maar de dag daarna had ik een nieuwe zending voor de deur staan met de vervangende boxen. Da's klasse!
Product besteld, daags erna thuis. Zeer goed verpakt en een prima product. Kom hier zeker terug.
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.