Pluspunten
Ik wist precies wat de status was.
VerbeterpuntenOp jullie website waren de krijtjes bijna zwart, wat de bedoeling was, maar toen ik ze binnenkreeg waren ze fel van kleur.
Er mag altijd geruild worden, misschien dat er iets mis is gegaan met uw bestelling dit kan altijd gebeuren maar wij willen dit dan ook graag herstellen. Helaas heeft u hierover geen contact met ons opgenomen zodat wij dit op kunnen lossen. Misschien een tip voor de volgende keer want wij willen graag tevreden klanten. mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Mooie kleur, pakt goed op donker haar. Colour mania pink
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb extensions besteld 2 maal 25 stuks,maar heb een trosje gekregen met slechts 22 stuks. Dit vind ik toch een negatief punt
Beste Mevrouw, Wij controleren niet elk pakje vooraf, dit word machinaal aangeleverd. Maar u had hierover direct contact met ons op kunnen nemen zodat wij u de extensions die u te kort heeft na kunnen leveren. Want u heeft gewoon recht op de extensions die er in dit geval niet inzaten. Dus mocht dit nou weer een keer voorkomen ons direct even bellen of mailen zodat wij dit voor u op kunnen lossen. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Besteld op een vrijdag avond en op zaterdag werd het al bezord!
Pluspunten
Bedankt voor de snelle levering en de goede service die jullie bieden.
Pluspunten
Veel keuze.
VerbeterpuntenMindere communicatie in het bedrijf ( duurde heel lang voor product werd verstuurd terwijl de betaling reeds was gebeurd.
Beste Floortje, Dit is een fout geweest bij de bank, wij hebben meerdere malen contact met u gehad. Het geld was er bij u al wel afgeschreven maar stond er bij ons nog niet op. Helaas kunnen wij een product pas versturen zodra het geld ook daadwerkelijk bij ons op de rekening staat. Zodra het er op stond hebben wij u het product direct toegezonden. Excuses voor dit ongemak.
Pluspunten
goede services klantvriendelijk
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
super snelle levering, netjes verpakt, alleen ik zou een handtekening moeten zetten maar dat heb ik en mijn buren niet gedaan. maar het pakketje lag daar wel. vaag. zal wel bij de postbezorger liggen. kleur van de paardenstaart extension is super net echt.
Verbeterpuntende paardenstraat zakt soms iets uit moeilijk te bevestigen geen gebruiksaanwijzing. wat ik erg jammer vind is dat touwtje wat er uit hangt, weet niet hoe ik dit mooi kan verstoppen.
Beste mevrouw Harps, wij hebben hier nog niet eerder een verbeterpunt voor gehad. Ik denk zelf dat u het touwtje in de paardenstaart kan verstoppen, tussen de nepstaart en uw eigen haar. Wat betreft de bevestiging, misschien met wat extra speldjes vastzetten. Komt u er nou niet uit neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing voor u. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Zeer snel geleverd (ook vanuit België was het de dag erna) Mailen snel terug
VerbeterpuntenIk heb al betere kwaliteit gehad, voor een zeer kleine meerprijs. Bij de kleine flesjes nagelriemolie staat de verpakking erbij, deze zit hier echt niet om. Ik wou dit als geschenkje geven aan mijn klantjes. Heb zelf nog organzazakjes moeten bijkopen (achteraf) want wist niet dat het niet in een verpakking zou zitten.
Beste mevrouw van Erdewijk, wij begrijpen uw verbeterpunt zeer zeker. Het plaatje wat erbij staat is een plaatje van 1 formaat een formaat waar wel een doosje om zit. Alleen om de mini's zitten geen doosje, deze zijn ook niet verkrijgbaar met doosje. Aangezien je bij het product zelf kunt kiezen welke inhoud kan er maar 1 hoofdfoto bij geplaatst worden. Wij willen ze voor de volgende bestelling rustig voor u inpakken, u kunt dit in het veld opmerkingen aangeven. Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Alles helemaal top!
Pluspunten
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit haarring dante couture. Ben niet tevreden
Beste mevrouw, De kleurenring voor de Dante Couture is een service product, de kwaliteit van de kleurenring heeft niets te maken met de kwaliteit van de Dante Couture zelf. De kleurenring is alleen maar bedoeld om de juiste kleur te bepalen van de Dante Couture omdat deze wegens hygiëne niet retour mag. Voor ons zit er ook geen enkele winst op de kleurenring omdat dit een service product is, de kleurenring is echt bedoeld om de klant de juiste kleur te laten bepalen zodat ze niet met een Dante Couture zitten die niet bij hun haarkleur past. En ook mag u de kleurenring retourneren dit is geen enkel probleem. Dit staat ook op onze website vermeld. Mvg het team van Hairshoponline en Beauty by MJ
Pluspunten
Ik ben erg te spreken over hairshoponline.nl !! Ze verlenen erg goeie service en verzenden je bestelling erg snel! Dit is zeker een aanrader!
Pluspunten
Snelle levering Netjes ingepakt Achteraf kunnen betalen Goeie kwaliteit producten Ruim assortiment Goede feedback op mijn opmerking
VerbeterpuntenIk kan nu geen verbeterpunten opnoemen. Alles is correct afgehandeld!