Pluspunten
Ik heb de extensions zelf gezet. Ik heb me niet aan de regels gehouden die de kapper altijd meegeeft. Mijn eigen shampoo etc gebruikt. Ben ermee 3 weken op vakantie geweest en daarna was het haar nog steeds mooi en er was niet 1 extension uit mijn haar gevallen (als ik naar de kapper ga ben ik er altijd meerdere kwijt en wordt het stro). Ik moest het eruit halen omdat het al zo ver uitgegroeid was. En niemand die zag dat het extensions waren!
Pluspunten
In 1ste instantie niet geleverd gekregen. Na melding hiervan binnen 2 dagen wel ontvangen.
Pluspunten
Klantvriendelijk Snelle reactie klantenservice Snelle levering
VerbeterpuntenVeel update emails Haarkleur niet goed zichtbaar op de website
Beste lezer, Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Wat betreft de update emails, wij merken dat dit heel erg verschilt per klant. Over het algemeen krijgen wij hier positieve reacties over, helaas kunnen we het dan ook niet voor iedereen goed doen. Al willen we dit wel. De kleuren zijn inderdaad altijd moeilijk te zien op een beeldscherm, helaas is dit probleem niet op te lossen. Maar binnen 8 dagen mag er altijd geruild worden. mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Prima service Vriendelijke behandeling aan de telefoon
Pluspunten
Het wordt heel snel geleverd
Pluspunten
ik heb het haarkrijt voor cadeau gekocht, kan niet eerlijk zijn over de kwaliteit. Het is voor huis gebruik dus ook geen mening over kennis en vakmanschap
Pluspunten
Goede communicatie, prima service
Pluspunten
Alles ging gewoon prima. Niks op aan te merken.
VerbeterpuntenIk zou zo snel niks weten.
Pluspunten
Zie hierboven:
VerbeterpuntenIk vind de bestelde Clip in echt haar pony juist van licht blonde kleur,maar het is maar een hele smalle pony,misschien eens andere en meerdere pony ontwerpen leveren?Lang,breed,stijl,vol,enz.enz.
Pluspunten
Snel en netjes verstuurd !!
Pluspunten
Top! Fijn dat je constant op de hoogte wordt gehouden van de verzendstatus.
Pluspunten
Snelle levering en ondanks een fout in de geleverde artikelen,razendsnel het goede verstuurd,top!
Pluspunten
Snelle levering goed op de hoogte van status
Pluspunten
Snelle reactie en snelle levering
Pluspunten
Diabase super product, snelle levering , goed te bereiken
Pluspunten
Snelle levering. Goede 'duidelijke gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis! Duidelijke website! Mail wordt snel beantwoord! Super tevreden!
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke website
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Netjes verpakt, ik ben ook tevreden met de kwaliteit vd producten!
VerbeterpuntenNvt