Pluspunten
De volgende dag al binnen
Pluspunten
Duidelijke omschrijving bij het product en zeer snelle communicatie bij foutieve levering.
Pluspunten
de volgende dag dat ik de feather extension had besteld had ik hem al in huis.
Pluspunten
Super snelle levering. Heel positief!
Pluspunten
Pluspunten
Hele goede service en snelle verzending, producten van goede kwaliteit
VerbeterpuntenBijlagen bij de artikelen doen over het onderhoud ervan, en de verzend kosten zijn hoog ook de prijzen zijn niet altijd leuk
Pluspunten
Mijn bestelling was snel binnen, ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Pluspunten
De levering was erg snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Nu heb ik veel plezier van mijn bestelling.
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering, goed telefonisch advies, prettige omgang
VerbeterpuntenIk vind de site vaak wat onoverzichtelijk
Pluspunten
Snelle levering, goede afhandeling van bestellingen
Pluspunten
Veel informatie als je vragen hebt meteen antwoord
VerbeterpuntenBeter beschermt zitten mijn potje is kapot voor behandelingscremebad
Pluspunten
positieve punt is wel dat ik direkt een mail terug kreeg! met een keurige oplossing! vriendelijk dank hiervoor!
Verbeterpuntenkeurig afgehandeld!
Pluspunten
Snelle levering was super en de handleiding bij mijn feather extensions zijn goed te volgend en duidelijk! Top, helemaal happy er mee!
Pluspunten
- snelle en nette aflevering en nazorg
Pluspunten
prima en snelle service
Verbeterpuntenprijs ligr toch wel wat hoger dan andere
Pluspunten
Snelle levering en snel reactie op mail. De feather extension is erg mooi van kwaliteit.
Verbeterpunten2 micro ringen die bij de levering zaten waren al dicht.
Pluspunten
Goed product( diabase hairextensions ) en snelle levering , en als je mailt gelijk mail terug super Marleen!!
Pluspunten
VerbeterpuntenNettere verpakking. Ik vindt de tinsels erg op kerstboomsliertjes lijken maar Miss dat dat aan mij ligt,blijven ook niet goed zitten(ligt Miss aan haartype) Wel erg netjes dat dit bedrijf je een mailtje stuurt en dat ze tevreden klanten willen, Dit product viel me gewoon tegen,ziet er goedkoop uit. Maar meningen verschillen
Beste Bedankt voor uw feedback,ik heb u voorgesteld om de tinsels retour te sturen u geeft al aan smaken verschillen wij verkopen de tinsels veel ,je moet geen conditioner gebruiken dat staat ook in onze handleiding. Mvg Maureen
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenNvt