Pluspunten
Verbeterpuntenhaarlijm besteld maar voel me belazerd flesje halfgevuld en een maatje kleiner van flesjes dus te duur betaald jammer...
Bedankt voor uw feedback,u had dit mij gemeld ik heb contact met u opgenomen en heb het u uitgelegd het zijn nieuwe flesjes de inhoud is 1 Oz de flesjes zijn groter maar de inhoud blijft het zelfde dus op het oog lijkt het of er minder in zit, ik heb u nog geld terug gestort omdat ik het eerst moest uitzoeken,jammer dat u ons nu zo beoordeeld.
Pluspunten
VerbeterpuntenAlles goed! Jongens top!
Het werkelijke product valt tegen in vergelijking met de foto's.
Pluspunten
Het is eenvoudig om je bestelling te doen op de site en ook nog binnen een week bij je!
VerbeterpuntenN.V.T!
Pluspunten
de featherextensions clips waren mooi ingepakt en zien er zeer goed uit! Ik krijg veel positieve reacties. Zijn heel makkelijk in en uit te doen
Verbeterpuntenzonnige groet
Pluspunten
mooie extensions voor niet al teveel geld.
Pluspunten
* kwaliteit * correctheid
Verbeterpunten* levertijd * feedback met de klant * meer info op voorhand * site wat aanpassen dat het er wat professioneler uitziet
Bedankt voor uw feedback wij sturen de klant een order bevestig,een wachten op betaling een in behandeling en dan verzonden met Track en trace en snelheid en levertijd wij sturen het product zodra het geld op onze rekening staat u woont in Belgie dan duurt het ongeveer 4 werkdagen.
Pluspunten
Goed verpakt aangekomen.
Pluspunten
Pluspunten
Service en benadering
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de merken haar. Ik vind het haar erg droog en klit snel.
Bedankt voor uw feedback,ik zie dat u 2 merken clips in heeft besteld die mag u niet door elkaar dragen want dan kunt u klitten krijgen en de juiste verzorging is erg belangrijk af en toe een masker in de clips in is goed. Met vriendelijke groet, Maureen Visscher
Pluspunten
Wordt altijd goed en netjes geholpen en ze kennen je ook al bel je naar een lange tijd weer dat vind ik leuk
VerbeterpuntenDie zijn er niet want ze hebben alles goed geregeld
Pluspunten
snelle en goede service, vriendelijk bij telefonisch contact.. Makkelijk vanuit je luie stoel bestellen....
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering.
VerbeterpuntenKleur benaming bij de haarkrijt.
Pluspunten
Relatief snelle levering
VerbeterpuntenBetere uitleg over het volgen via track and trace. In de email zetten hoelang de levertijd is.
Beste Vicky Bedankt voor uw feedback wij leveren altijd de volgende werkdag alleen met feestdagen kan het een dag later zijn wij sturen nu een link waar u uw track en trace kunt volgen. Met vriendelijke groet, Maureen Visscher
Pluspunten
Bij levering bleek er iets te missen. Ik kreeg direct reactie op mijn mail en binnen 2 dagen had ik de ontbrekende artikelen in huis. Super!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nog nooit zo snel een levering gehad echt super!!!! Heel duidelijke beschrijving nij het product ik blijf zeker bestellen. TOP!!!
Verbeterpuntenop dit moment geen
Pluspunten
Snelle levertijd!
VerbeterpuntenJammer dat er geen lengte bij de haarveertjes (clips) stond nu zijn ze erg kort naar mijn zin. Iets meer productinformatie zou fijner zijn.
Pluspunten
goed en vriendelijke
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Snelle reactie via de mail en snelle levering
VerbeterpuntenOp de site leek het alsof ik 5 verschillende veertjes had besteld maar het is er maar 1. Misschien kan dat wat duidelijker
Bedankt voor uw feedback,u heeft de rainbow bundel besteld die bestaat uit verschillende kleuren en dan 5 veren in 1 topping. Met vriendelijke groet, Maureen Visscher