Pluspunten
telefonisch erg klantvriendelijk
Pluspunten
Nette verpakking, mooi en goede kwaliteit haar, had een verkeerde kleur Maar heb het geverfd en het werd PRECIES mijn kleur geen kleurvervaging, Heel makkelijk zelf aan te brengen!
VerbeterpuntenNogal prijzig...
Pluspunten
Mooie snelle levertijd. Klopte precies met wat er op de site stond. Het kon door de deur, dus dat was zeer zeker ideaal!
VerbeterpuntenIk wist niet wat Klarna was, en heb aangegeven dat ik ná ontvangst graag wilde betalen. Ik heb dus Klarna aangevinkt omdat je dan na ontvangst kon betalen. Ik heb nu via iDeal betaald. Hoop dat dit aankomt. Ik had featherlocks besteld, maar de beschrijving was moeilijk te lezen. Het is me wel gelukt hoor. :-)
Pluspunten
Snelle verzending, goed ingepakt.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering!!
Bij jullie op de website staat dat je krijgt ter waarde van 10 euro gratis handshoen, en dat heb ik niet erbij gekregen. Dat vind ik wel jammer
Beste Anja Bedankt dat u de moeite heeft genomen om de beoordeling in te vullen,een handschoen geven we deze week gratis weg u heeft 14 02-2013 besteld en toen liep die actie niet. Mvg Hairshoponline
Pluspunten
Snel verzenden
Pluspunten
top kwaliteit !!!!!
Pluspunten
Toen ik vragen had over de producten kon ik ze gewoon even bellen en werd vriendelijk en uitgebreid geholpen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, netjes per mail op de hoogte gehouden van de status. Netjes verpakt, top product.
Pluspunten
- klantvriendelijk, - snelle levering - uitstekend service, - ...
Pluspunten
Beter kan gewoon niet, ontzettende goede en vriendelijke service. Kwaliteit van de producten zijn ook perfect, wij hebben hier al meerdere malen besteld.
Pluspunten
Super snelle levering, ruilen was geen probleem en had snel de nieuwe artikelen in huis. Bedankt!
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenbetere uitleg producten op site
Pluspunten
duidelijke site, goede service snelle levering
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
eerlijk, goede behandeling advies
Pluspunten
hallo zoals de vorige keer ben ik super tevreden over hairshoponline ik word altijd super geholpen door maureen, leuke vrouw die haar woord nakomt en die ik een keer ga opzoeken om haar echt te ontmoeten want we hebben altijd leuk email contact ha ha groetjes claudia
Verbeterpuntenik heb geen verbeter punten gewoon blijven zoals het is iets wat goed is hoef je niet te verbeteren toch
Pluspunten
als er iets niet is wordt er netjes gebeld en alles wordt netjes nageleverd.
Verbeterpuntenmet m`n 2 bestellingen tot nu toe heb ik zeer goede ervaringen dus kan niet aangeven wat verbetert zou moeten worden.
Pluspunten
Ik heb de featherextensions besteld en ben via de mail super goed geholpen.Zelfs toen ik de extensions had ontvangen en ik een vraag had gemaild,werd ik direct terug gebeld.. Echt TOP service!
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle reaktie met e-mails en super snelle bezorging.
VerbeterpuntenDe prijs is goed, alleen wordt die verdubbelt door de bezorgkosten. Omdat ik in Eindhoven woon, had ik het zelf op kunnen halen op de Run, die mogelijkheid is me niet aangereikt. Verder ben ik tevreden over de aankoop. Mw. Mulders
Wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling in te vullen.U geeft aan dat u de rembours kosten hoog vind dit is het bedrag die wij ook aan TNT moeten betalen,u heeft de keuze uit verschillende betaal methodes Ideal/vooraf overmaken/termijn betaling daar zijn de verzendkosten een stuk lager van. Met vriendelijke groet Hairshoponline