Artikelen die ik besteld heb super fijn in gebruik. Ga er zeker vaker bestellen.
Goede service en super snel geleverd
Super in alles De spullen De levering En hele vriendelijk mensen Een top bedrijf😘🤩😘🤩
Meer dan tevreden over product, service en levering. Ze krijgen van mij een dikke 8!
Snel en correct
Er zit ZOGENAAMD 2x meer haar op een baan dan met een hand made weft klopt helemaal niks van en na een keer wassen is het super droog en stug met dode punten ziet er niet meer uit, heb dit haar letterlijk pas 3 weken in en heb het super goed verzorgd maar kan het haar gewoon weg gooien zonde van me geld.
Meerdermalen contact gehad omdat ik de producten snel nodig had. Bij ontvangst niet compleet en kapotte spullen. Wat niet compleet was werd direct nagestuurd, helaas volgende dag niet binnen en dus geld uitgegeven en niet compleet voor de dag waarvoor het nodig is.
Heel vervelend inderdaad. Ik heb u telefonisch eerlijk aangegeven dat het een dag later verstuurd wordt ivm de vakantieperiode. Dit stond ook op onze website vermeld. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de post er de volgende dag is. Dit ligt bij Post NL.. Ik heb inderdaad de penseel vergeten mee te sturen, dit is mijn fout en dit vind ik ook heel erg vervelend voor u. U gaf later aan dat het kapje van de nagelborstel kapot was. Als ik dit had geweten had ik deze ook meteen opnieuw gestuurd. Ik weet dat u hier niets aan heeft. Het enige wat ik kon doen is de penseel meteen nasturen en dit heb ik ook meteen gedaan. Nogmaals excuses.
Mooi product en snelle service. En een prima prijs-/kwaliteitsverhouding
Na een mislukte betaling kreeg ik meteen een berichtje met de vraag of ik wist dat de betaling niet inorde was. Na betaling zeer snel geleverd. In het account stond nog ‘word verpakt’ en de leverancier stond al aan mijn deur. Super snel dus...
Mooie kwaliteit, goede prijs, klantgericht en snelle levering. Zeer bereid om je te woord te staan bij vragen en je wordt echt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
De verzendkosten zijn aan de hoge kant, maar verder geen opmerkingen. Zeer snelle levering.
Goede service, snelle levering, mooie kleuren! Het gedrag tot gratis verzenden zou iets omlaag kunnen!
Ik ben heel tevreden over Hairshoponline. Goede producten, snelle levering en altijd bereid vragen te beantwoorden.
Hele snelle levering en goede producten
Pluspunten
Alles perfect 5 Sterren!!
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering. Fijne producten.
VerbeterpuntenTot 2 maal een mail gestuurd dat er een niet bestelde UV lamp bij mijn bestelling zat. Geen reactie op gekregen.
Pluspunten
Alles heel goed. Zeer tevereden klant.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Beter spul verkopen
VerbeterpuntenHet is troep die ik binnen heb gekregen. De acryl poeder valt de volgende dag zo van je nagels af!!
Heel vervelend om te horen. Wij zijn hier ook heel verbaasd over omdat quida een heel goed product is en ook goed blijft zitten. Wij geven hier zelfs opleidingen in. Echter als je niet weet hoe je nagels moet zetten en ze bijvoorbeeld niet ontvet of een verkeerde primer of iets gebruikt dan gaat het inderdaad mis. Omdat ik het niet geloven kan dat het er zo afvalt omdat wij dit al jaren verkopen en deze klacht nog nooit hebben gehad. Daarom heb ik meerdere malen geprobeerd contact met u te zoeken om samen te kijken hoe u het product heeft aangebracht. Helaas krijg ik u niet te pakken en reageert u helemaal nergens op. Heel spijtig want ik had dit graag samen met u uitgezocht en opgelost.
Pluspunten
Haarstukje bestelt, uitstekende levering, product netjes verpakt. Helaas voor mij niet de juiste kleur (kleur is altijd moeilijk te beoordelen online) maar dit heeft niets te maken met de goede service van hairshoponline.
Pluspunten
Super service, snel antwoord op je vragen, snelle bezorgtijd en goeie prijzen.
Pluspunten
Zeer snelle lervering en bij vraag worst er direct contact opgenomen zodst er geen vertraging ontstaat.
VerbeterpuntenOp de site aangeven welke producten niet leverbaar zijn en wanneer deze wel weer leverbaar zijn. Aantal teksten zijn verouderd.
Pluspunten
Ze hebben in principe alle kleuren gellak van Quida. Snelle levering en mocht er een kleur niet op voorraad zijn dan word je gebeld.
Pluspunten
Heel snel
VerbeterpuntenHet serum was gelekt in de doos