De lokken van mijn extensions zijn 50 cm lang. Dit betreft slechts enkele haren. De lokjes waren gevuld met verschillende lengte"s haar. Dit leidde ertoe dat ik zeker 10 cm eraf moest knippen. Dit ben ik niet gewend bij mijn kapster. Met vr gr Johanna van dr Veen
Pluspunten
Mooie kwaliteit voor een gunstige prijs en snelle correcte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
alles is gewoon netjes snel en go er d gegaan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een dikke welverdiende 10op elk vlak!! Niets negatiefs over te zeggen. Een top onlinewinkel voor alles m.b.t. Alles wat te maken heeft voor een schitterende mooie look van je haar. Een echte aanrader en betaalbaar! Groetjes een zeer tevreden klant. Inge.
Pluspunten
Snelle levering Producten goed verpakt
Pluspunten
De vragen die ik had over het artikel, voor dat ik mijn bestelling plaatste, werden snel en uitvoerig beantwoord.
VerbeterpuntenGeen, goeie prijs, snelle bezorging en behulpza!
Pluspunten
Ik vind de levering super! Lekker snel. De kleuren van quida zijn ook echt prachtig.
Pluspunten
goeie producten Snelle levering Netjes!
Pluspunten
Willen de klant altijd tevreden houden!
Pluspunten
Bestelling weer top geleverd
Pluspunten
Vragen over het gebruik van het product werden goed beantwoord!
VerbeterpuntenBij het startpakket Quida duidelijk aangeven dat je de opgave van 2 kleuren moet aangeven bij opmerkingen.
voor mij was t oke!
Pluspunten
Bestelling op tijd in huis; dmv een mail wordt je op de hoogte gebracht van de status. Perfect!
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Vragen op chat worden snel beantwoord. Bellen om te zeggen dat bepaalde producten niet leverbaar zijn. Zeer vriendijk.
VerbeterpuntenTe weinig vooraad van produkten. Niet alles leverbaar.
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenProduct mag wat mij betreft iets goedkoper.