Pluspunten
Erg snelle levering, wat op de site staat klopt.
Pluspunten
Kwaliteit van de extensions is super goed! Snelle levering! Top bedrijf!
Pluspunten
Super snelle levering... het haar wat ik besteld heb is van super kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen!! Zo doorgaan
Pluspunten
Sneller levering. Het manicurebad maakt naar mijn mening iets te veel lawaai. Voor thuisgebruik geen enkel probleem, maar voor een professionele salon vind ik het niet aan te raden.
VerbeterpuntenDe tekst 'wellnessbeleving' van het manicurebad zou ik op de website weglaten. Verder prima ergonomisch van vorm en mooi manicurebad. De bubbels voegen naar mijn mening niet zoveel toe.
Pluspunten
Snelle nette levering
VerbeterpuntenNvt
Snellere leveringen
Pluspunten
Zeer tevreden niks op aan te merken
Pluspunten
Direct en snel contact via chat
VerbeterpuntenFlesje was open gegaan tijdens verzending. De haarolie was uit het flesje gelopen en de verpakking was ermee doordrenkt.
Wij hebben contact met u opgenomen om een en ander te vergoeden maar hebben hier nooit meer wat op terug gehoord. Mvg het team van Hairshoponline
Pluspunten
Zat iets niet bij de set en werd direct zelfde dag nog verstuurd als nalevering!
Verbeterpuntenkan er geen bedenken op dit moment, is ook eerste keer dat ik iets besteld hebt.
Pluspunten
Bestelling was niet geheel op voorraad. Dit werdt telefonisch netjes doorgegeven.
Pluspunten
Levering snel, Ruilen was ook geen probleem en ging ook heel snel!
Pluspunten
Snelle levering Goede service Altijd overleg mogelijk Goed telefonisch /per app bereikbaar
Pluspunten
Er miste één product, maar na een mailtje werd dit gelijk nagestuurd en had ik het de volgende dag binnen. Verder veel keus uit allerlei leuke producten.
Vind de opstuurkosten erg veel als een product 5,95 kost en het totaal 14,55 is met versturen kan ook goedkoper lijkt me
Ik begrijp u helemaal echter zijn wij deze verzendkosten ook kwijt aan Post NL. Als u bij ons voor 75 euro excl btw besteld zijn de verzendkosten gratis.
Pluspunten
Prima levering,fijne producten!
Pluspunten
Mooi product. .extensions SnelLe levering Goede service Goede prijs
VerbeterpuntenPrijs inclusief btw vermelden
Pluspunten
Snelle verzending, groot assortiment, prima prijsstelling
VerbeterpuntenNee, alles prima verpakt en in goede staat ontvangen.
Pluspunten
Zeer snel leverbaar!
VerbeterpuntenEr word niet gereageerd op mijn mail terwijl er staat word spoedig mogelijk gereageerd!
Verzend kosten zijn ontzettend duur