Pluspunten
Top geholpen
Pluspunten
Pluspunten
Werd gebeld toen er iets niet op voorraad was en kreeg een vervangend product.
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ondanks online bestelling ook mogelijkheid tot telefonisch persoonlijk advies
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Alles is voor mij perfect verlopen.
Pluspunten
snelle levering mooie clip ins veel keus
Verbeterpuntenn v t
Pluspunten
Alles perfekt
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Zeer snelle service. Er was in eerste instantie een verkeerde kleur haarkrijt geleverd, maar toen we dit meldden, kregen we meteen de volgende dag het juiste potje in huis!
Pluspunten
Voor mij is het de eerste keer pas als ik mijn retour goed krijg afgehandeld kan ik pas zeggen supper een 10 maar eerst moet ik netjes zijn afgehandeld gr snelle levering is goed
VerbeterpuntenIk krijg geen emails terug als ik het retourneren wil daar moet wel een verbetering in komen jammer
Pluspunten
Ik was in de eerste instantie ontevreden omdat ik andere extensions geleverd kreeg dan dat ik had verwacht. Uiteindelijk heeft Maureen mij goed geholpen en mij passend advies gegeven. Ik heb direct antwoord gekregen op mijn vragen.
Pluspunten
Pluspunten
Nette spullen en goede begsndeling via communicatie
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Snelle levering, goed contact via de chat & klantenservice. En al mijn gellakjes netjes verpakt!
VerbeterpuntenAndere beautysites doen veel aan acties. Gratis cadeautje bij €75 bijv. Misschien een idee?
Bedankt voor de tip. Wat wij wel eens doen één keer in de zoveel tijd is een kleinigheidje bij de bestelling in. Wij hebben altijd gratis verzending bij een order van 75 euro ex btw of meer.
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenAls je op terug klikt krijg je weer de eerste pagina; dus niet maar je gebleven was met het zoeken van de juiste kleur nagellak.
Pluspunten
Snelle levering/ Goed advies.
VerbeterpuntenGeen