Pluspunten
Snelle levering en goede producten. Vriendeljke mensen die je te woord kunnen staan via dr telefoon en de chat
VerbeterpuntenIk had een product twee keer besteld. Dat was er nog maar een keer. Dat was jammer. Erg verwarrend dat de btw prijzen er niet bij staan. Moet ik er dan eerst zelf bij verrekenen
Dat is begrijpelijk dat dat vervelend is, wij vinden dit ook heel vervelend voor de klant. Helaas komen zulke dingen wel eens voor en wij proberen altijd een passende oplossing te vinden. Wat betreft de btw prijzen, dit hadden wij ook graag anders gezien. Wij hebben dit ook bij de webshop beheerder neer gelegd. Bedankt voor de tip.
Pluspunten
Top! Snelle levering en alles was goed verpakt
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct kapot ontvangen. Slechte communicatie hierover, en tot op heden geen oplossing. Na een aantal keer heen en weer mailen en gezegd te hebben wat mij een goede oplossing leek zijn we eruit gekomen.
U gaf aan dat er een scheurtje in de fles met vloeistof zat. Naar onze mening hebben wij een passende oplossing gezocht en ook gevonden. Wij hebben u een nieuwe fles toegezonden. Naar mijn mening hadden wij niet meer kunnen doen.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenEr moet aangegeven worden dat de banen haar heel dun is. Waardoor de echt geen juiste verlenging en al zeker geen volume krijgt met zo een pakket
U heeft de DiBiase kit 5 besteld, deze is zeker voldoende voor een totale verlenging met normaal haar. Ik neem aan dat u dan dik haar heeft. Wij hebben contact met u opgenomen om door te geven dat het product retour mag. Maar hier geen enkele reactie op gehad.
Pluspunten
Alles okay
VerbeterpuntenGa zo verder
Pluspunten
Alles de volgende dag in huis. Perfect!
Pluspunten
Goede communicatie, net en goed bedrijf.
Pluspunten
Ik voelde me er erg welkom. Een dikke plus is dat ze binnenkort ook een fysieke winkel / shop hebben in Hengelo :D Voor nog meer haar, nagel en beauty plezier. Heel vriendelijk personeel. Goede communicatie naar de klant. Fijne adviezen.
Pluspunten
Levertyd
VerbeterpuntenKwaliteit haar beter. Zeker voor die prijs. Oo site kleur in voorraad krijg mail na bestelling mijn kleur niet meer. Schandalig
Helaas hebben wij voor ons gevoel heel erg ons best gedaan. Nadat ik erachter kwam dat de kleur niet op voorraad was heb ik meerdere malen contact met u gehad over de juiste kleur. Ik heb foto's voor u gemaakt en een aantal appjes over en weer gestuurd. Naar mijn mening was dit een fijn en goed contact. En hebben wij samen gekozen voor een andere passende kleur. Daarom schrok ik achteraf ook van deze beoordeling. Wij hebben ook geen bericht gehad dat u de kwaliteit niet goed vond. Het haarstuk had rustig retour gemogen. Wij hebben na deze beoordeling ook meerdere malen getracht contact met u op te nemen om een passende oplossing te vinden. Helaas zijn wij nooit terug gebeld.
Pluspunten
Ondanks niet werkende website toch geholpen
VerbeterpuntenKleur extensions totaal niet wat was aangegeven. Gelukkig het "oranje" weg kunnen krijgen wat goud blond moest zijn
Als een kleur niet naar wens is dan mag deze altijd retour, of neem de volgende keer even contact op met ons op zodat wij u kunnen helpen een passende oplossing te zoeken.
Pluspunten
Snelle levering en communicatie is perfect
Pluspunten
Na bestelling heb je het snel in huis.
VerbeterpuntenBestelling goed checken voor verzenden. Mis 1 ding van mijn bestelling.
Pluspunten
Pluspunten
overzichtelijke website en snel contact bij vragen
Verbeterpuntenlevering was niet optijd
Pluspunten
Mijn pakketje was echt super snel binnen terwijl er stond dat het langer kon duren was het toch de volgende dag al binnen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten het was top.
Pluspunten
Probleem melding werd gelijk in behandeling genomen