Pluspunten
ideaal de chatservice.
Verbeterpuntenalle prijzen inclusief btw vermelden.
Pluspunten
snel levertijd en communicatie
VerbeterpuntenEen winkelmandje voor argan producten in de toekomst
Pluspunten
Supersnelle service, hele goede klantenservice, Maureen geeft snel antwoord. Als er wat mis gaat wordt het gelijk opgelost. Goede producten, goede prijs.
Pluspunten
Ik werd spoedig na de bestelling op de hoogte gebracht van de langere levertijd van het product via de mail en er werd mij gevraagd of dat een probleem was. Ik kreeg snel antwoord op de vragen die ik via de mail stelde. De bejegening was uiterst vriendelijk.
VerbeterpuntenEr wordt niet alleen BTW berekend over het bestelde product maar ook over de verzendkosten. Dat vind ik niet correct. Verzendkosten zijn BTW-vrij.
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Er zijn vele discussies over, echter zijn wij het wel verplicht om btw over de verzendkosten te berekenen. Dit kunt u ook bij de belastingdienst lezen. Wij vinden dit ook vervelend maar moeten ons aan deze regels houden. Mvg Hairshoponline
Pluspunten
Erg snel en correct .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede producten voor een redelijke prijs. Snelle levering.
Snellere levertijd aanbieden
Pluspunten
Ik had gebeld, niet ingesproken maar werd toch terug gebeld
VerbeterpuntenDuidelijkere uitleg op de site over produkt hoe je het moet gebruiken enz
Pluspunten
Groot assortiment en zeer snelle levering. Heel tevreden
Pluspunten
snelle levering goede producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Direct online antwoord op mijn vragen en een zeer groot aanbod. Dame heeft absoluut verstand van alle producten. Kom zeker terug.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk, simpele informatie.
VerbeterpuntenMaak de communicatie iets leuker en visueler.
Pluspunten
Superproducten
Pluspunten
Snele levering
VerbeterpuntenMeer haar soorten verkopen
Pluspunten
Snel antwoord bij vragen en snelle levering