Pluspunten
Sneller levering Goede communicatie
Pluspunten
Zeer snelle reactie terug mogen ontvangen op mijn vragen. Zeer snelle levering. Leuk gesprek aan de telefoon. Goede adviezen.
VerbeterpuntenWat ik toch enigszins teleurstellend vond is dat ik graag goed geinformeerd wilde worden over een vrij kostbaar apparaat. Dit was toch wat vaag waardoor ik toch een soort van risico nemen moest wel of niet aanschaffen aangezien ze het niet meer retour wilde nemen.. Helaas woon ik te ver om het apparaat werkend te zien bij dit bedrijf. En voor het bedrag wat ik besteed had had ik het toch attent gevonden als er een leuk presentje bij had gezeten..
Beste Brenda, Bedankt voor je beoordeling, het was inderdaad een leuk gesprek. Ik begrijp jouw kant van het verhaal, echter heb ik het zelf niet zo gezien. Het is met zo'n product heel moeilijk te zeggen of het geweldig is of niet want iedereen heeft er zijn of haar eigen mening over. Ik ben dan liever eerlijk zoals ik jou ook in het telefoongesprek aangaf. Het is een heel mooi product, maar per kleur en merk verschilt het hoe makkelijk en snel het product afweekt. Ik wilde je gewoon eerlijk advies geven, jammer dat het anders over is gekomen. Wat betreft het presentje, er zit bij de steam on een gratis remover en de verzendkosten zijn gratis. Voor ons zijn dit best wat extra kosten. Wij zullen er rekening mee houden in de toekomst. Mvg
Pluspunten
Alles goed en snel afgehandeld.
VerbeterpuntenZou fijn zijn dat de kleur die ik bestel genoteerd wordt in jullie systeem. Zodat ik bij elke bestelling ongeveer ook dezelfde kleur weer ontvang. Zat nu wel erg veel verschil in.
beste Janet, Wij hebben dit meteen gedaan, echter kunnen wij het niet altijd voor komen als er vanuit de fabrikant kleur verschil in zit. Wij zullen dit nog beter in de gaten houden. En zoals jij weet retourneren mag en dan zoeken wij alsnog een passende kleur voor je uit. Bedankt maar weer voor je bestelling en hopelijk tot snel :) Mvg Hairshoponline
Pluspunten
Direkt contact via chat
VerbeterpuntenDe informatie via chat was beperkt
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en juiste levering.
Pluspunten
Enorm tevreden over de producten enkel de kleur was wat anders dan verwacht maar ik zal zien wat het geeft als ik mijn haar heb laten kleuren misschien valt het niet zo hard op dan . In elk geval bedankt alvast ik denk wel dat ik vaker hier kom kopen .
VerbeterpuntenExtentions met platinablond en donkere meshes zouden echt een aanrader zijn deze zijn moeilijk te vinden .
Pluspunten
Waw dankjewel voor mijn producten de kleur is perfect en de kwaliteit ook .
Pluspunten
Snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je pakketje. En bij vragen wordt je snel en netjes geholpen.
Pluspunten
Goede communicatie zowel telefonisch als op de site, dat geeft vertrouwen en de bestelling werd de volgende werkdag zoals beloofd bezorgd.
Pluspunten
snelle service en goed product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle nette levering
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen. Snelle levering. Denken mee bij vragen/voor oplossingen.
Dingen beter aangeven op de website. Betere kwaliteit
Het gaat om Clip in extensions. Klant gaf aan dat ze zelf heel vol haar heeft en het daarom niet vol genoeg voor haar haar was. Als iets niet gedragen is mag het gewoon retour. Mvg Hairshoponline
Pluspunten
Duidelijke site. Veel verschillende manieren om te kunnen betalen. Zeer snelle levering.
Pluspunten
Prima bedrijf.