Pluspunten
Alles is zoals genoemd op de site optijd en van qualiteit.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Super snel geleverd! Erg blij met mijn extensions!!
Pluspunten
Alles is positief perfecte communicatie, perfecte retour regeling en terugbetaling , producten zijn super netjes , goedkoop
VerbeterpuntenZie geen verbeterpunten tot nu toe
Pluspunten
Oplossingericht.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
echt aan geraden,top kwaliteit ,goede bezorging,
Pluspunten
Alles werd snel en heel netjes gecommuniceerd met mij
VerbeterpuntenEen betere kleur omschrijving ik heb namelijk nummer 65 en 44 gekocht maar deze lijken identiek
Pluspunten
Haar besteld. Wijnrood met zwart ik dacht dat het ombre was maar was het dus niet had weinig tijd dus moest het er in laten zetten gedaan tot aan wentijd wel gewend en goeie reacties gekregen terwijl ik zelf tog niet zo mooi vond heb het morge al een weekje er in maar met douchen komt er veel rood uit en hij begint een beetje bruin te worden wat kan ik hier mee doen?
VerbeterpuntenAls iets niet gewenst is wel iets doen om een klant tog te vreden te maken.. Zonder voor het geld het is niet goedkoop en dan gaat de kleur ook nog eens er af terwijl ik hem pas 1 week er in heb ziten graag wil ik tips hier over wat ik er kan gaan doen verfen kan wel maar dan gaat het een hoop kosten..
Beste Derya, Wij hebben meerdere malen contact met je gehad. Wij vinden het heel vervelend dat jij het verkeerde haar hebt besteld, wij kunnen hier verder niets aan doen maar hebben je wel aangeboden het om te ruilen. Dit kon al niet meer omdat je het haar al had laten zetten. Wat betreft dat de kleur rood eruit gaat, wij hebben geadviseerd om wel onze verzorgingsproducten te gebruiken. De kleuring en de extensions kunnen niet tegen alle shampoos. Jij hebt en wil deze niet aanschaffen, wij kunnen je hierin verder ook niet meer adviseren omdat de verkeerde verzorgingsproducten je extensions dit aan zullen blijven doen. Mvg het team van Hairshoponline
Pluspunten
Perfecte communicatie
Verbeterpunten24 uurs levering
Pluspunten
Ik kreeg een leeg flesje geleverd heel raar. Ik belde naar het bedrijf en ze geloofde me gelijk wel heb ik nog even een foto opgestuurd uit me zelf voor bewijs. Ik kreeg de volgende dag al een nieuw flesje binnen. Super service!
Pluspunten
Snelle service. Snelle reactie op mail.
VerbeterpuntenVoor mij niet.
De hairtinsels waren zo vastgeplakt dat het moeilijk was om ze los te maken en sommige braken in tweeën hierdoor. Ik heb ze wel kunnen gebruiken, dus dat was geen probleem
Pluspunten
Snelle reactie via de mail en snelle levering.
Pluspunten
Goede service en communicatie
Pluspunten
Goedkoop, goede kwaliteit & snelle levertijd
VerbeterpuntenGraag prijzen inclusief btw.
niets op aan te merken
Pluspunten
Dante special hele mooie extensions
Te duur voor een extension. Zit niet eens een duim vol haar in een pak en je betaald 50 euro bijna. Ontevreden
Pluspunten
Goede service, snel reactie op vragen en snelle levertijd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk vond het vervelend dat er een sticker op stond met hairshop online( mijn buurman had het in ontvangst genomen ) het mag mijn inziens wel wat anoniemer
Wij begrijpen dit uiteraard, echter kunnen wij het niet versturen zonder dat onze adres gegevens zichtbaar zijn. Dit omdat de post anders geen retour adres heeft voor als er iets mis is met de bestelling.