Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenKan niets bedenken ..Zeer tevreden klant
Pluspunten
Duidelijk snelle levering en staan je netjes te woord
VerbeterpuntenIk zou al 3 keer een kadeautje krijgen bij mij bestelling maar dat zit er helaas niet in jammer
Pluspunten
Snel en compleet geleverd, voldoende algemene productinformatie op de website
VerbeterpuntenProductinformatie specifieker toelichten
Pluspunten
Snelle levering goede producten voor goede prijzen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending
Pluspunten
Veel keus, goede foto's , snelle service en snel antwoord op je vragen...
Pluspunten
Klantvriendelijk Voorraad niet voldoende, ander artikel aangeboden voor zelfde prijs, dus goede service
VerbeterpuntenVoorraad zichtbaar maken. Heb een bestelling geplaatst, maar was toch niet op voorraad. Als je dit met spoed nodig hebt, zeer vervelend. Artikelen netter afleveren. halve prijsstickers eraan. Zelf moeten schoonmaken, jammer
Pluspunten
Supertevreden!! Snelle levering, overzichtelijke site.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe site iets makkelijker maken voor bestellingen.
Pluspunten
Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Overzichtelijk met bestellen!
VerbeterpuntenProducten worden wat rommelig ingepakt. Presentatie hiervan kan wat verbetering gebruiken.
Pluspunten
VerbeterpuntenLeuke actie of klein presentje erbij doen bij bestelling
Pluspunten
Voor mij zijn jullie nr 1 vanaf het begin meteen altijd de bestellingen de volgende dag in huis en wat ik netjes vind is dat je moet tekenen voor ontvangst En super service en klantvriendelijk Ik bestel nu al zolang bij jullie en nog nooit wat mis gegaan En zelfs toen ik een keer nood aan de man had voor Eem klant werden de extentions toch nog verstuurd omdat mijn klant met vakantie ging Dus voor mij zijn jullie gewoon nr 1