Pluspunten
Pluspunten
Super goede producten, en zeer snelle levering! Topbedrijf...
Pluspunten
Ik denk veel op voorraad, want de levertijd was echt supersnel
VerbeterpuntenNiet voor dit bedrijf, maar voor het bedrijf van het product dat ik bij ze heb gekocht. Betreft een flip in van Dante Couture, hiervoor is een speciale borstel nodig, maar die wordt er niet bij geleverd. Ook is niet duidelijk wat er zo speciaal aan is. Ik heb ervaring met extensions, weet wat voor borstel het moet zijn en dus ook dat deze bijna nergens te koop zijn. Dus eigenlijk aan Dante Couture: waarom word er geen borstel meegeleverd?
Pluspunten
top service!
Verbeterpuntenook een pakket maken voor feathers met een lengte van 30cm of langer..
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
Snelle levering en leuke kleur aan veertjes
VerbeterpuntenDe wat dikkere veertjes mogen beter van kwaliteit, ze missen soms stukjes. ik heb een blauw effen veertje en die loopt niet helemaal naar beneden dus gaat wat sneller kapot, dat is wel jammer. Ze mogen ook wat langer van mij
Pluspunten
Ze doen hun uiterste best de klant zo snel mogelijk te helpen en denken mee, ook wanneer ze de klant niet te pakken kunnen krijgen en er een kleur niet leverbaar blijkt! Zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenEen flesje zit minder lak in nr;1 Ik moest dieper het flesje in met mijn kwast, vond dit raar alsof het al gebruikt was.Ik heb alle 5 de flesje gewogen, ieder flesje woog 130gr, behalve kleur nr; 1, die woog 120gr?? Er zit dus echt minder in! Wanneer een kleur niet leverbaar is, zorgen dat deze op de site ook niet besteld kan worden.
Pluspunten
Vriendelijk, goede tips en snel
Pluspunten
goede service en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden over mijn geplaatste bestelling
Pluspunten
Snelle levering en alles netjes gekregen! Ook beschrijving en hoe alles te gebruiken helemaal geweldig!
VerbeterpuntenDe track and trace code klopte niet. Pakketje kwam door de briefbus en drie dagen eerder dan op post nl werd aangegeven
Pluspunten
Snelle, correcte levering
Pluspunten
Dit bedrijf is een 10 zeker waardig geweldige service
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Nette levering van produkten
VerbeterpuntenCommunicatie
Pluspunten
Hele sterke klanten service, er was iets met mijn bestelling, ik werd direct gebeld en het was opgelost. Plus leuke nieuwe producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goeie prijs!!!
Pluspunten
Echt top service
Pluspunten
Super snelle levertijd en klantvriendelijke service!
Pluspunten
snel geleverd,en mooie veren
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Ontzettende goede hulp en adviezen, snelle levering! Top.