Pluspunten
De kwaliteit van de producten is goed.
VerbeterpuntenEr stond voor 16.00uur in huis op de website, ik had een paar minuten voor 16.00uur besteld maar het was er helaas de volgende dag niet. Toen had ik verwacht dat het de dag erop het er zeker zou zijn. Had een afspraak staan bij de kapper en het haar dus echt nodig. Bleek het die dag nog steeds niet bij de post te zitten. Ik had dinsdag besteld en mijn pakketje was er uiteindelijk pas vrijdag. Jammer. Ik ben wel gebeld, maar ja daar heb je dan niets aan..
Pluspunten
Levering was extreem snel. Donderdag bestelt zaterdag in belgie geleverd. Nu afwachten of de kwaliteit van de extensions even goed is als de levering.
Ik heb de verkeerde bestelling binnen gekregen, ipv 1fase gel clear heb ik 1fase gel white gekregen! Ik had er ook kleine proef gel potjes bij besteld daarvan waren twee open waardoor alles er onder zat! Erg jammer! Hoop de 1fase gel clear nog te krijgen. In afwachting op uw reactie!
Beste Wij hebben dit samen met u op kunnen lossen. Mvg Maureen
Pluspunten
Snelle levertijden
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Super service! Vriendelijk personeel. snelle levering
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Pluspunten
Vriendelijkheide en super service
Pluspunten
Geweldige service
Pluspunten
heb geen advies nodig gehad. Gewoon besteld wat ik nodig had en dan werd meteen geregeld en goed gecommuniceerd
Pluspunten
Het is betaalbaar en snel binnen.
Pluspunten
Fijne persoonlijke hulp
Pluspunten
Goeie product nashi, snelle levering na betaling.
VerbeterpuntenMeer betaal opties, ik werd niet door gelinked naar iDeal betaal pagina waardoor betalen onmogelijk werd. Tot ik een mail paar dage later heb gehad om het over te maken.
Pluspunten
Snelle reacties ontvangen n.a.v. veel te late bezorging door PostNL, bedrijf heeft zelf ook geinformeerd bij PostNL en mij regelmatig op de hoogte gehouden. Extensions prima verpakt, kleur ziet er mooi uit.
VerbeterpuntenGrotere assortiment
Pluspunten
Super snelle service !
VerbeterpuntenIk had nr 2 besteld diep donkerbruin er stond ook netjes nr 2 op de verpakking maar de kleur was echr zwart gelukkig deed mijn vriendin er niet moeilijk over maar misschien wel als tip te gebruiken om de verpakkingen te controleren ☺️