Pluspunten
Snelle levering, duidelijke en snelle communicatie, mogelijkheden voor specifieke wensen mogelijk. Uitstekende service!
Verbeterpuntenwellicht een idee om enkel aanbiedingen omtrent specifieke producten te versturen. De acties omtrent de 'Haar-artikelen' zijn voor mij niet interessant terwijl de 'Nagel-artikelen' wel interessant zijn. Zou leuk zijn als je hierin je interesse kan aangeven.
Beste Cindy, ik weet niet of ik het goed begrijp maar je bedoeld dus een aparte nieuwsbrief voor de haren en voor de nagels? Dit is niet mogelijk, maar als je wat anders bedoeld dan laat het ons even weten dan kijken we wat we kunnen doen. Bedankt voor je beoordeling. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Gratis meegeleverde handschoen was top! Spray werkt echt zo snel en goed als beweerd wordt
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering, exact de kleur die afgebeeld werd.
Verbeterpuntengeen tips, alles in orde.
Pluspunten
VerbeterpuntenZet een kleur bij de haar krijt.
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wij hebben direct na het lezen van deze beoordeling contact met je opgenomen om dit op te lossen. Je gaf aan dat je de naam en kleur van de krijtjes op de site vermeld wilde hebben. Dit hebben wij direct gedaan. Wij hebben ook aangegeven dat het altijd omgeruild mag worden voor een andere kleur. Naar ons idee hebben wij er alles aan gedaan om het voor u op te lossen. Met vriendelijke groet Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
supper snelle levering,
Pluspunten
Snelle levering. Prima prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenKleur viel erg tegen....kwam totaal niet over met wat ik gedacht had. Jammer....
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. De kleur blijft inderdaad altijd een probleem online. Omdat elk beeldscherm de kleur anders weer geeft. Maar je had rustig contact met ons op kunnen nemen en de kleur mogen ruilen. Misschien een idee voor de volgende keer. mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Telefonisch contact gehad en zeeeeer vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Goede communicatie en er wordt goed mee gedacht.
Pluspunten
Meedenken als je haast met een product hebt en een hele goede oplossing. Prettige communicatie!
VerbeterpuntenDuidelijker op de website aangeven als iets niet voorradig is.
Pluspunten
Heel goed service, vrouw dat ik heb gesproken op telephone heb heel veel geholpen, veel informatie gegeven . Ik ben heel blij mee met mij niewe haar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top! Snelle levering, goede service!
Pluspunten
Snelle levering. Extensions zien er tot dusver erg mooi uit. Maar kan ik pas over een tijdje echt goed beoordelen, vandaar dat ik bij kwaliteit nvt heb ingevuld
VerbeterpuntenIk baal er onwijs van dat het potje lijm à ruim €7 maar voor de helft vol zat. Toen ik dit melde kreeg ik antwoord dag jullie dit al bij de leverancier hadden gemeld. Zij zouden hebben aangegeven dat het dezelfde hoeveelheid lijm in een groter potje is. Hier koop ik natuurlijk niks voor. En ik heb dezelfde lijm in hetzelfde potje al vaker gehad, en deze zitten altijd zo goed als vol. We hebben het ook vergeleken met eenzelfde potje dat al meerdere keren was gebruikt en daar zat zelfs meer in!
Zoals wij aan hebben gegeven is het potje groter waardoor het dus lijkt dat er minder in zit. Wij balen hier zelf ook van maar zo word het nu eenmaal aangeleverd door de leverancier en die gaan hier niks aan veranderen. Toch onze excuses voor dit ongemak.
Pluspunten
zeer tevreden en snelle levering