Pluspunten
Hele snelle levering!
VerbeterpuntenDe foto's op de site wat duidelijker, en passend bij het product (vooral de kleuren hairfeathers duidelijk laten zien).
Pluspunten
De bestelling werd in eerste instantie niet goed geleverd maar er werd heel snel actie ondernomen waardoor ik alsnog het juiste heb ontvangen. Geweldige service!
VerbeterpuntenTip: laat klanten zelf aangeven welke kleur microringen ze willen in plaats van een mix mee te sturen.
Pluspunten
Top.
Pluspunten
+++prima service+++
Pluspunten
Zeer aardig te woord gestaan.
VerbeterpuntenMoeilijk in winkelwagentje te komen.
Pluspunten
produkten waren niet aangekomen, word super goed afgehandeld, kreeg gelijk nieuwe opgestuurd
Pluspunten
Goede service, een mooi aanbod, snelle levering. Helemaal niets op aan te merken. Ga zo door dames ;-)
slechte verpakking
Beste Magalie, wij hebben alles in bubbeltjes folie verpakt. De flesjes nagellak hebben wij ook in bubbeltjes folie verpakt. Naar ons idee was alles goed verpakt.Wij vinden het jammer dat u hier anders over denkt en zullen de volgende x kijken of wij hier nog iets in kunnen verbeteren. Mvg het team van Hairshoponline
Pluspunten
De levering was super snel
VerbeterpuntenDat haarclipje was meer s intenties dan echt en dat voor 1strookje is het zonde. Verder goeie service
Pluspunten
Mooie producten niet duur, en snelle levering . Super !!!!!!
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet zo tevreden van de kleurenring
Pluspunten
Levering super snel, helaas was mijn kleur niet goed maar verder super tevreden.
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Pluspunten
Het is erg goed! en heeeel snel in huis! Ik ga hier vaker bestellen!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Leuk pakketje feathers voor een lage prijs erg tevreden!
VerbeterpuntenOm met ideal te betalen moest ik iets van 3,95 betaald worden dat is misschien een fout want wanneer ik op vooraf betalen drukte werd ik doorgelinkt naar ideal en dat was gratis. Nog nooit meegemaakt.
Beste Diana, Aan de betaalmethode Ideal zitten geen extra kosten aan verbonden. Aan de betaalmethode Klarna zitten wel kosten van € 3,95 verbonden. Met vriendelijke groet het team van Hairshoponline & Beauty by MJ