Pluspunten
Snelle levering en de constante communicatie over de status van verzenden van het product
VerbeterpuntenIk wilde de haartinsels als kerstcadeau voor mijn dochtertje doen,ik kreeg ze thuis,bleken ze in een klein plastic zakje te zitten,dat viel wat tegen. En na het zetten vd tinsels,volgens de gebruiksaanwijzing op jullie site, ja ze zaten vast, na een dag waren ze er al uit?? Van de 100 stuks heb ik er nu al zeker 50 op en dan zijn ze wel duur. Mijn dochter vind ze geweldig maar niet als ze na een dag al uitvallen
Wat betreft het plaatsen van de tinsels, het is belangrijk om geen conditioner te gebruiken want dan is het haar te glad. Het is ook belangrijk om er aardig wat knopen in te maken. Misschien dat u hier wat aan heeft? Want ze horen wel goed te blijven zitten, dit is dan ook de eerste klacht over de tinsels. Wel goed dat u het ons even gemeld heeft. mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Snelle service, betaalbare prijs
Verbeterpunten3 in 1 veertjes per setje verkopen. 2 effen veertje en 1 grizzle veertje hmc
Beste Silvia Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Dankjewel voor de tip. Wij verkopen tegenwoordig wel lijm voor de feathers zodat iedereen zijn eigen bundels samen kan stellen. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
Snelle levering! Goede communicatie! Alleen maar lof!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt te vinden!!
Pluspunten
Alles is goed gegaan bij mijn bestelling en had het voor 16:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag al binnen ben er blij mee en mijn klantjes ook !! Zal snel een bestelling volgen
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heel vlotte bediening en goede kwaliteit.
Pluspunten
Erg snelle levering en goed informatie opvragen via de telefoon. Producten zien er altijd netjes uit en altijd compleet!! Erg goede online shop, zeker de enige waar ik voortaan mijn spullen bestel!
Pluspunten
Snelle verzending en nette service. Geweldig goede producten!
Nou ik heb mijn bestelling nog niet binnen en daar ben ik niet zo blij mee, had het namelijk zondag nodig gehad.
Beste Annemarie Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Wij hebben direct contact met u opgenomen toen wij dit bericht lazen. Het was bij ons al wel verzonden maar wij zijn helaas afhankelijk van de post, zodra het hier weg is ligt het niet meer bij ons. Maar wij hebben het direct voor u uitgezocht en het probleem gelukkig voor u op kunnen lossen. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
snelle levering, veelzijdige webshop
Verbeterpuntenverzendkosten vrij hoog, quida gellakremover werkt niet goed.
Beste Jeanet, Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Wat betreft de verzendkosten, wij verdienen hier niets op, dit bedrag betalen wij ook aan DPD. Wat betreft de Gelpolish remover, met Quida kunt u het beste de bovenste laag gellak er iets afvijlen omdat de bovenste laag moeilijk af te weken is. Dit ligt dus aan de topcoat van de quida gellak, ik vijl zelf altijd de toplaag er iets af dan gaat het een stuk sneller en je kan niets beschadigen. Mvg Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
duidelijke website, zeer snelle levering!! smiddags besteld en de volgende ochtend lag het al in d ebrievennbus. Goed verpakt en er wordt snel op vragen genatwoord!
VerbeterpuntenKiezen van de kleur ringetjes bij de verenmix zou wle handig zijn, had er nu een paar witte tussen zitten en had voor de zekerheid nog een paar bruine gekocht. verder misschien dat je ook een veertje kan uitkiezen die je graag wilt dat er tussen zit want nu heb ik nog steeds geen veer die helemaal blauw is met strepen maar ik begrijp dat dat lastig zit omdat alles al verpakt is! En er zaten leuke tussen!
Beste Dunja, bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Je hebt inderdaad de voorverpakte veren besteld, deze worden vanuit de fabrikant zo aangeleverd. Wat betreft de microringen wij doen dit juist gemengd zodat er voor elke haarkleur ringetjes bij zitten, dit product word meestal door salons besteld. Je mag je voorkeur altijd aangeven, dan hadden we er alleen maar bruine ringetjes in gedaan. Heb je nu niets meer aan maar misschien handig voor de volgende keer. <br /><br />Mvg Hairshoponli
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Dat het heel snel word geleverd echt top!!
VerbeterpuntenSommige haarstukken waren dunner dan de ander.
Beste Chantal, Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. U had hierover direct contact met ons mogen opnemen zodat wij dit voor u kunnen bekijken en eventueel oplossen. Misschien een idee voor de volgende keer. Als het haar eenmaal geplaatst is kunnen wij hier niets meer aan veranderen. In ieder geval bedankt voor het doorgeven. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ
Pluspunten
alles vind ik tot opheden goed
Pluspunten
Levering was heel erg snel (26e besteld, 28e ontvangen) en contact was ook snel en beleefd. Er was wel 1 onderdeeltje van wat ik besteld had niet meegeleverd, maar meteen na ontvangst heb ik gemaild. Diezelfde avond kreeg ik antwoord en het niet geleverde onderdeel had weer heel snel is huis (de 30e).
VerbeterpuntenIk had hair-feathers besteld, met de ringetjes om ze te bevestingen en een "v-draad" om het haar door de ringetjes te halen. De "v-draad" was gewoon een ijzerdraadje. Het was niet de "v-draad" zoals afgebeeld, en het draadje wat ik kreeg was klein en niet recht. Ik kan het wel gebruiken maar dan buigt het draadje nog schever. Wel fijn dat ik weet dat ik gewoon bij de bouwmarkt zelf ijzerdraad kan halen.
Beste Yvette, Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Dit v-draadje doen wij er bij in om de klant kosten te besparen zodat ze niet verplicht zijn om een haaknaald aan te schaffen. Wij vermelden ook nergens dat het om een haaknaald gaat, er staat bij dat het om een v-draadje gaat. Hopende u zo voldoende geinformeerd te hebben. Mvg het team van Hairshoponline & Beauty by MJ