Pluspunten
De laarsjes voor onze dochter zijn geweldig. Super snelle levering.
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
Kike is helemaal blij met haar prachtige laarzen! Ze is zo trots als een pauw. Bedankt! Groetjes, Dieuwertje
VerbeterpuntenGraag zou ik willen weten hoe ik de laarzen het beste kan onderhouden. Met ik de laarzen nog sprayen voor gebruik bijvoorbeeld?
Pluspunten
goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering en een mooi bijzonder product.
VerbeterpuntenVooralsnog niet.
Pluspunten
Prachtige boeties afgenomen! Ze was samen met vriendinnetje Gwen helemaal hip met de nieuwe laarzen!
VerbeterpuntenEen maatopnemer en een groter notitieblok, ;)?
Pluspunten
vriendelijke, snelle respons en snelle levering
Verbeterpuntenik kon niet electronisch bestellen (programma liep vast), telefonisch snel, vriendelijk en adequaat geholpen.
Pluspunten
Leuk/origineel product. Aardige mensen
Pluspunten
twee paar laarzen voor mijn dochters van 3 en 5. Eerst even gebeld met de eigenaresse om wat informatie te krijgen over de soort laarzen want het zijn amerikaanse boots met een afwijkende maat. Kreeg tips hoe de voeten op te meten en dat heb ik gedaan. De maat die ik kreeg aangeraden paste precies! En zeg nou eerlijk... dit zijn coole laarzen.....
Verbeterpuntenuitbreiden en zorg voor verkooppunten in amsterdam, rotterdam, den haag en maastricht....
Pluspunten
- kinderlaarzen Mooi product, aantrekkelijke site, vriendelijke en snelle service.
VerbeterpuntenCollecties voor jongens / volwassenen uitbreidem
Pluspunten
Erg leuke collectie kinderlaarzen, snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website. Goede communicatie (bijv.meteen een email met bestelgegevens). Snelle levering.
VerbeterpuntenIk weet niet of het kan. Ik vond de laarzen erg leuk op de foto`s op de website. Terwijl ze in het echt nog veel leuker zijn dan op de foto! Misschieneen idee om te kunnen inzoomen op de laars, dus heel dichtbij voor details.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate