Pluspunten
Prima service Laarzen 2de werkdag al in huis (BE!) Leuk en snel emailcontact Was probleempje met één van de laarzen maar prima opgelost!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten ... service helemaal goed voor ons!
Hallo Britt, Dank voor je uitgebreide beoordeling! We hopen je weer terug te zien als klant. Veel plezier met de laarsjes en wie weet tot ziens. Team Boeties.nl
Pluspunten
Prachtige collectie, meteen de volgende dag in huis en een klein kadootje verstopt in de doos! Super gewoon!
VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid om de juiste kleur schoenpoets mee te kunnen bestellen
Hallo Marielle, Dank je voor de positieve beoordeling en feedback. We gaan eens kijken naar de mogelijkheden, dat is wel een goede! Veel plezier met de laarsjes en wie weet tot ziens. Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
snelle levering. De laarzen/schoenen zijn niet doorsnee, dus je maakt altijd de blits. Goeie pasvorm.
VerbeterpuntenEigenlijk niet. Misschien wat meer collectie in hunter regen laarzen. een kleine collectie Voor meisjes sneakers
Hallo Lisette, Dank je voor de mooie beoordeling! Goed dat je het aangeeft van de Hunter laarzen. We hebben wel wat meer modellen op voorraad maar die staan nog niet onze webshop omdat we deze aan het vernieuwen zijn. Mocht je nog opzoek zijn dan laat het even weten, dan sturen we je de actuele modellen toe. Wie weet tot een volgende keer! Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
Super snelle levertijd!!! Heel fijn.
Hallo Brenda, Dank voor je mooie beoordeling! Wellicht zien we je nog eens terug bij Boeties.nl. Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
Ze zijn top in hun service en communicatie. Ik werd continu op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Wat ik helemaal top vond was dat er op n gegeven moment een nieuwsbrief kwam met een korting en ik had een paar dagen daarvoor net een bestelling gedaan. Ik kreeg een aparte mail dat ik alsnog ook de korting kreeg!
VerbeterpuntenGa zo door!!!!!
Hallo Sco, Dank voor je mooie beoordeling! Veel plezier met de laarzen, goede keus! Groetjes, Team Boeties
Pluspunten
Leuke aparte laarzen en schoenen!
VerbeterpuntenLeuke laarzen gekocht voor mijn dochter van Zecchino D'oro. Stiksel liet na 4 weken dragen los bij de hiel. Gemaild met boeties, geen reactie. Gebeld met boeties, geen gehoor. Inmiddels heb ik de laars laten repareren bij de schoenmaker. Boeties heeft laten weten dat ze slechte bereikbaarheid betreuren door wisseling van eigenaar. De kosten van reparatie zijn vergoed door Boeties. Heel netjes en goede service.
Hallo Tamara, Allereerst dank voor je feedback. De oude eigenaar kon wegens priveomstandigheden de webshop niet meer runnen (we kunnen ons voorstellen dat je daar iets van hebt gemerkt) maar inmiddels hebben wij de webshop overgenomen en zijn we weer 200% bereikbaar. Zou je anders ons een e-mail willen sturen op [email protected] met het aangekochte model + omschrijving klacht? Dan kunnen we kijken hoe we je tegemoet kunnen komen. Dank voor je begrip! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Vlugge levering Gratis verzending Goed maatadvies
Pluspunten
Mooie laarzen
VerbeterpuntenIk heb twee paar besteld waarvan 1 paar retour gedaan, ik ben nu een paar weken verder en helaas krijg ik mijn geld niet retour gestort. Hierover diverse keren gemaild. Wordt beloofd dat het binnenkort gebeurd. Maar tot op heden lijkt het niet te lukken. Heel vervelend juist omdat de producten mij aanspreken en ik anders zeker terug was gekomen.
Goedemiddag, Allereerst dank voor je feedback. Wij zijn de nieuwe eigenaren van boeties.nl en als het goed is zijn nu alle retourzendingen afgehandeld. Mocht er nog iets openstaan kun je dan een e-mail sturen naar [email protected]? De oude eigenaar hanteerde na 30 dagen geld retour. Wij hebben deze voorwaarde aangepaste naar 3 dagen. Hierdoor is het retourbeleid ten goede van de consument aangepast. Hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Goede producten, snelle levering.
VerbeterpuntenDe laarzen of maten die niet meer verkrijgbaar zijn, kunnen beter helemaal van de site gehaald worden i.p.v. dat je melding 'niet op voorraad' krijgt. Dit om teleurstelling te voorkomen.
Pluspunten
Ik had een vraag over de schoenen en mijn vraag werd binnen twee uur beantwoord dat vond ik enorm snel.. De schoenen werden ook heel snel geleverd, binnen twee dagen.. De schoenen waren erg goed geprijsd, (En volgens mijn ook al ingespoten met een beschermspray) de schoenen werden ook heel netjes verpakt verzonden..
Voor 6-jarig dochtertje Hatley-laarzen gekocht. Na één keer dragen, rubber van riempje al gescheurd en gesp weg... Boeties reageert dat ze niet kunnen inschatten of onze dochter hiermee ergens is blijven inhaken, m.a.w. compensatie nihil. Eenmaal gedragen door een kind van 6 jaar!!!!!
Pluspunten
Snelle en nette levering van prachtige Frye boots!! Ook is er de volgende dag nagebeld of de laarzen bevielen en of alles goed was gegaan. Erg attent! Wie weet tot een volgende bestelling! :-)))
Pluspunten
VerbeterpuntenVeel betere klantenservice. Ik heb schoenen besteld, maar wilde deze helaas terugsturen omdat ze niet passen. Krijg ik een mail dat ik het later moet versturen omdat ze op vakantie zijn. Vervolgens als ik ze later terugstuur zeggen ze opeens dat ik te laat ben met terugsturen. Zelfs als ik dit aangeef (en dit met hun eigen email kan aantonen) gaan ze hier niet op in en moet ik zelfs nogmaals de verzendkosten betalen. Ik koop veel schoenen online, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!!! Ik ben mijn vertrouwen echt helemaal kwijt.
Geachte mevrouw van Hooff, Een consument heeft recht op 14 dagen herroepingsrecht. In dit geval heeft Boeties.nl u laten weten dat u het product na het weekend kon retourneren. Dit heeft u pas na drie weken na deze melding gedaan. Wegens redelijkheid en billijkheid heeft u daarom ook geen recht op uw herroepingsrecht en heeft ons lid juist gehandeld. Met vriendelijke groet, Mvr. Danique Besselink namens Ank van Heeringen Jurist Thuiswinkel.org
Pluspunten
Snel, volgens afspraak!
VerbeterpuntenGeeb!
Pluspunten
Pluspunten
Snel verstuurd en goed dat het pakket te tracken is.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, goed assortiment
VerbeterpuntenGeen, prima service
Pluspunten
Duidelijke site, snelle verzending Leuk aanbod
VerbeterpuntenUitbreiding van assortiment?
Pluspunten
fijn dat er halve maten zijn, bezorging correct binnen enkele dagen. Plastic zakjes bij om erin te komen, of de tip deze te gebruiken iig). Laarzen zijn zoals op de site ook in de realiteit
VerbeterpuntenHandig om bij de beschrijving op de site te zetten hoe de laars valt in de breedte. Vond de omschrijivng hoe de laarzen mooi te houden ect wat summier.
Pluspunten
Snelle levering! Super coole schoenen! Leuk verpakt!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Originele laarzen voor kinderen en dames!
Geen! Maar ik miste een cadeautje en kaart in de verpakking. Maar dat zal wel omdat ze in de uitverkoop waren.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate