Communicatie en levering zijn goed
Bestelling is de volgende dag al binnen. Leuke collectie en aanbiedingen.
Snelle levering en het houden van een afspraak
Leuke laarsjes voor mijn dochter besteld en via whatsapp gevraagd of ik toevallig wat van die plastic sokjes voor het inlooen kon bestellen voor mijzelf kreeg ik een stapeltje gratis toegestuurd! Top service!
Ik raad af om hier iets te bestellen. Als je met een klacht komt nemen ze je niet serieus, echt schandalig. Ik heb hier laarzen besteld en nooit iets gekregen. Hier een melding van gemaakt, maar ik moest eerst aangifte doen van diefstal. DHL is nooit bij mij aan de deur geweest en ik heb nooit getekend of iets voor een ontvangen pakket. Dus ik sta volledig in mijn recht, misschien hebben ze het in de tuin gegooid maar waarom moet ik hier aangifte van doen? Ze helpen je niet verder ik moest de factuur alsnog betalen van twee laarzen die ik nooit ontvangen. Nooit meer iets van gehoord! Schandalig
Beste Sara, Uit ons onderzoek bij DHL blijkt dat het pakket succesvol is afgeleverd, zoals blijkt uit de GPS-check en navraag bij de chauffeur. Wanneer je aangeeft dat dit niet het geval is, nemen wij dat serieus. Het is echter gebruikelijk dat wij bij dit soort gevallen om bewijs vragen, om zo het bedrag te kunnen crediteren. Zonder dit bewijs wordt het lastig voor ons om verdere actie te ondernemen, gezien het risico dat onterechte claims zouden kunnen worden ingediend. Wij hebben inderdaad nog nooit meegemaakt dat iemand dit niet wilt aanleveren. Voor het indienen van een verzekeringseis is een aangifte vereist als bewijs. Dit kun je aanvragen bij de autoriteiten en aangeven dat het nodig is voor verzekeringsdoeleinden. Dit proces neemt doorgaans slechts enkele minuten in beslag. Na verschillende e-mails en een officiële klacht bij de Thuiswinkel, die in ons voordeel is afgehandeld, zijn wij verrast door de negatieve review die na vijf maanden is geschreven. Hoewel we deze kwestie niet hebben opgelost, lag dit voornamelijk aan het ontbreken van voldoende bewijs naast de e-mails waarin werd aangegeven dat het pakket niet ontvangen is. Dat is een bewuste keuze van jou. Vooral omdat DHL wel documentatie heeft geleverd van de levering. We hadden graag tot een oplossing willen komen zodra we dit bewijs hadden ontvangen. Wij hebben deze case inmiddels gesloten.
Naar de 'winkel' geweest om te passen. Laarzen staan niet uitgestald, maar alles wordt uit het magazijn gehaald. Wat een geduld en vriendelijke hulp. Niets te veel. Uiteindelijk heel goed geslaagd!!
Vriendelijk en helpend.
Informatie op de website is duidelijk, bestellen gaat vlot en goede service. De informatie neem een maat kleiner omdat de laarsjes een maat groter uitvallen was helemaal juist! Mooi materiaal. Kleindochter is helemaal verguld!! Dank!
Fijn contact gehad, prachtige laarzen voor alledrie de meiden en eerder al voor mezelf. We zijn er heel blij mee en genieten van de mooie cowboylaarzen!
Sendra laarzen besteld, er stond van een laars de schubben omhoog, naar de winkel gereden om te ruilen. Was geen enkel probleem, geholpen door een heel vriendelijke dame. Mijn man is heel blij met zijn Sendra boots.
Snelle levering. Goede service. Retoursetiket werd mij zsm gemaild.
Besteld en snel geleverd. Goede afhandeling
De foto op internet was duidelijk. Echter werden donkere exemplaren toegezonden Na contact bleken die niet meer geleverd te worden Later bleek dat de laarzen die ik had gekregen de 10 euro goedkopere versie te zijn Ik zag het aan het leerlabeltje wat aan de rits zat. Ik had ze toen al een keer aangehad en terugsturen geen optie meer.
Beste Leon, Dit model is er in twee kleuren de nubuck variant en glad leren variant, daar zit inderdaad een prijsverschil van 10€. We zien dat de juiste laarzen zijn verstuurd, echter kan het zijn nubuck de ene keer iets donkerder zijn opgepoetst dan de andere keer. Ik kan hier geen verdere communicatie van vinden in de mail dat je niet tevreden was. Uiteraard mag je nieuwe collectie items kosteloos retour sturen. Wanneer ze gedragen zijn kan dat helaas niet. Mocht je twijfelen over of je de juiste hebt ontvangen dan stuur even een foto en kunnen we uitleggen wat we bedoelen. Alvast fijne dag! Team Boeties.nl
Omdat ik een duur paar laarzen kocht, wilde ik toch graag een maatadvies ivm de puntneuzen. Prima reactie, en advies wat eventueel terugsturen onnodig maakt.
Mooie laarzen, netjes ingepakt en op tijd
Erg mooie producten, goede prijs-kwaliteitverhouding en super snel verzonden/geleverd. Zeker aan te bevelen!
Zeer mooie laarzen. Hele goede service en snel in huis.
was blij verrast door het gratis meesturen van een spuitbus bescherming.
Laarzen mooi verpakt , met aanpaszakjes , en onderhoudsspray. Meer dan verwacht . En als kers op de taart hele mooie laarzen . Zaten direct goed . Heb wel laarzenknecht aangeschaft om ze ook weer uit te krijgen .
Netjes geholpen , net bedrijf, zou ik zeker terug gaan
Hele leuke aparte laarzen en goeie aanbiedingen in de sale. Snelle verzending
Prachtige laarzen! Gratis verzorgingsspray. Snel geleverd. Heel erg fijn allemaal.
Laarzen worden snel geleverd, zijn zoals de foto's en prima kwaliteit.
Mooie laarzen besteld voor mijn man. Deze werden op tijd geleverd. Ik zou alleen wel meer andere merken dan alleen Ariat willen zien op het gebied van westernrijlaarzen (denk aan Justin Boots). Ariat heeft voor mijzelf niet de juiste pasvorm (te smal voor hoge wreef, brede voet).
Ik bestelde onlangs 3 paar laarzen. Wel even zoeken naar de juiste maat . Voor de rest heb ik alles in goede orde ontvangen. De laarzen werden snel opgestuurd. Ben je op zoek naar een paar boeties. Dan is deze shop zeker een aanrader.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate