Wat een behulpzaam team

Ik pas niet elke laars en was dus terughoudend om zo maar iets te bestellen. uiteindelijk de gok gewaagd dankzij de goede hulp, meten van de omvang, vragen of er iemand met vergelijkbare klapkuiten wilde passen en kijken of er ruimte over was. Geen moeite was teveel en uiteindelijk de stap genomen om de laarzen te bestellen. Terugsturen kan natuurlijk altijd maar dat is voor niemand fijn als was het maar vanwege de kosten. Wat ben ik superblij met mijn aankoop en ik bedenk elke dag wat ik eens aan zal doen zodat ik mijn laarzen kan dragen.

Snelle levering en mooie spullen.

Erg goed

super collectie altijd de beste schoenen en snelle en persoonlijke service

Ik bestel al een tijdje mijn schoenen altijd via Boeties. Woon niet om de hoek dus doe het altijd online en nog nooit wat terug hoeven te sturen. Als je de maat weet van je lievelingsmerk, weet je dat je goed zit. Carlijn heeft altijd de mooiste collectie ingekocht en ben heel tevreden. Nog nooit spijt gehad van een aankoop, dat zegt ook wat. Dus ik ben vaste klant. Als ik een keer in de buurt ben, kom ik ook zeker naar de winkel :-)

Super netjes, snelle levering!!!

Ben super blij met mijn laarzen, ze zitten heerlijk!! Ga hier zeker vaker laarzen bestellen!!

Kwalitatieve kinderschoenen, hoge korting, snelle bezorging.

Onze dochter is erg blij met de laarsjes die we kochten. En wij als ouders ook: goede kwaliteit, mooie korting en snelle bezorging.

Goede kwaliteit en snelle service!

Ook retouren worden snel verwerkt en teruggestort.

Snelle levering, fijne website

Netjes

Matig snel

Ruime keus,en goede beschrijving van de verschillende laarzen,pasvorm etc. Snelle verzending. En de laarzen zijn mooi en ze lopen heerlijk.

goede bezorging, op tijd en de maten kloppen ook goed.

lekker op mijn gemak de laarzen die ik wilde uitgezocht op de uitstekende web shop. gekocht en op de beloofde dag bezorgd! maat was precies goed.

Duidelijke site, snelle levering Veel keuze

Topkwaliteit laarzen

Prima service en top kwaliteit laarzen, van Corral boots. De laarzen zijn snel geleverd.

Mooie laarzen voor een mooie prijsconcurrentie snel geleverd! Kortom prima bedrijf met kwaliteit laarzen ❤️

Fijn telefonisch contact en afhandeling

Rits van een van de geleverde laarzen werkte niet goed. Prettige reactie aan de telefoon over de afhandeling hiervan! Uiteindelijk met lokale schoenmaker opgelost maar kosten mochten bij Boeties worden gedeclareerd.

Erg vriendelijk personeel en 2x is de laars meteen de volgende dag bezorgd. Een keer de laarzen terug moeten sturen, dat was ook geen probleem. Bij het passen in de paskamer werd ik erg vriendelijk en goed geholpen.

Mijn bestellingen bij Boeties verlopen altijd correct, bij vragen of opmerkingen wordt er ook direkt gehandeld.

Duidelijke foto's

Goed en op tijd geleverd.

Snelle levering en de laarzen waren goede kwaliteit en zoals beloofd

Goede service, snelle verzending

Snelle levering.

Super klantvriendelijke website

De mooiste schoenen met goede feed, duidelijke stappen en supersnelle verzending.

Prima!!

Goede service en top product!

Alles was perfect dank jullie

Heb alles gekregen zoals besteld perfecte survis

Super!!

Snelle service en heerlijke laarsjes

Mooie collectie, snelle verzending, zeer klantvriedelijk

De beste site voor wat betreft mooie en unieke laarzen. Daarbij een uitmuntende service!