Pluspunten
Website ziet er goed uit, mooie merken, leuk dat er altijd een klein cadeautje in de doos zit, persoonlijke briefkaartje ervaar ik als iets erg leuks want verhoogt de `gun-factor`, supersnelle levertijd en indien iets niet voorradig is wordt er meteen gemaild.
VerbeterpuntenDe naam Boeties suggereert in mijn beleving dat er alleen kinderschoenen te koop zijn.
Pluspunten
Heldere website! Leuke artikele
Pluspunten
hallo mijn dochter heeft al 2 jaar winterlaarsjes van jullie en nu heb ik zelf super mooie rode laarzen besteld echt geweldig!!!!!!!!
Verbeterpuntenheb nog een vraag krijg ik de factuur over de mail?
Beste Inge, bedankt voor je reactie! Je hebt gekozen voor eenvoudig en veilig achteraf betalen via AfterPay. Binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling ontvang je per e-mail een digitale factuur met acceptgiro van AfterPay om het gekochte artikel te betalen. AfterPay biedt een betaaltermijn van 14 dagen na datum betaaloverzicht. Dit geeft je de keuze te betalen wanneer het jou het best uitkomt. Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Heel veel draagplezier!
Pluspunten
Prachtig ontwerp van laarzen. Erg mooi afgewerkt. Mooie verpakking bij ontvangst. Snelle verzending. Echt super. Audrey is helemaal blij. Moeder ook. En de laarzen zijn echt een succes. Iedereen is enthausiast.
VerbeterpuntenMeer keus op de website. Ook aanbod van iets goedkopere laarzen.
Pluspunten
Zeer persoonlijjke aanpak en willen meedenken. Enrico, heel hartelijk dank voor alle extra moeite!
VerbeterpuntenMisschien het bieden van de mogelijkheid om de producten op een vooraf ingestelde datum te laten aankomen.
Pluspunten
Super collectie en snelle, persoonlijke service! Met een erg aardig handgeschreven briefje én prachtig kado op de koop toe. Keep up the good work! Chapeau!
Pluspunten
Dit is mijn tweede bestelling bij Boeties en ook al zijn de laarsjes idd aan de prijzige kant, ik vind de kwaliteit super! Ook over de levering niets dan lof, `s middags besteld, de volgende dag in huis, zelfs bij levering in Belgie.
Pluspunten
Leuke collectie, goede service, snelle levering - Prima, echt een aanrader!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer tevreden met mijn aankoop en het persoonlijk geschreven kaartje, super!!
Pluspunten
Ik wilde voor mijn dochter laarsjes, maar door de vakantie had ik ze laat besteld en dacht die heeft ze nooit voor haar verjaardag. Dus ik belde en kreeg een ontzettend vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Wat een verademing, iemand die zijn werk leuk vindt.
VerbeterpuntenZo blijven doorgaan. WAt een snelle levertijd super.
Pluspunten
Aantrekkelijke site met een overzichtelijk aanbod; duidelijk met zorg uitgekozen. Prachtig aanbod, hoogwaardige kwaliteit en apart van model en/of kleur. Aanrader!
VerbeterpuntenAanbod voor heren en tassen voor dames?
nee
Pluspunten
Supersnelle levering en supergaaf assortiment!! Dank voor het leuke cadeautje bij de laarzen!!
Pluspunten
Fantastische boots voor onze dochter Anouk! Als het even kon zou ze er de hele dag mee rondrennen, paardrijden en gaan slapen.... Ze is er gek van haar roze boots, ook een super gadget ontvangen. Hoe kan je een meid van 4 meer plezieren dan met een knalroze flamingo vol pluimen????
Pluspunten
Prachtige laarzen, die ik snel in huis had.
VerbeterpuntenNee, alles prima.
Pluspunten
Telefonisch heel vriendelijk geholpen door het personee, snelle levertijdl
Pluspunten
Kreeg `s avonds laat nog antwoord op een vraag die ik met de bestelling meestuurde. Goed gedaan! Prima bedrijf met supergave schoenen, dat snapt dat communicatie met de klant een van de meest belangrijke zaken is.
Pluspunten
er is zeer snel gereageerd op mijn bestelling. Geplaatst op zondag en op dinsdag geleverd! Top! de kwaliteit geef ik nu een 8 want ik heb van hetzelfde merk eerder een model gehad en deze waren helaas redelijk snel stuk. Niet gekocht via Boeties ov
VerbeterpuntenEr zat geen pakbon bij als bewijs van aankoop.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate