Pluspunten
tevreden!
Pluspunten
snelle levering,
Verbeterpuntener zat geen bon bij levering
Pluspunten
Snelle reactie na mijn bestelling met een goed advies over de maat. Eenn leuk presentje erbij
Pluspunten
Prijs kwaliteit staat op een 8 maar let op dan heb ik het over de regenlaarzen. kan niet anders dan met vol lof en enthousiasme zeggen dat dit pure kenners zijn, die weten hoe met klanten om te gaan die weten wat kwaliteit is. 10 met een gouden griffel
Pluspunten
Hele aardige mensen die de tijd voor je nemen en je op elk moment van de dag te woord willen staan. Fijne ervaring!
Pluspunten
Snelle verzending, behulpzaam, snelle reacties via de mail, nette verzending van de laarzen. Helemaal prima!
Pluspunten
prima bedrijf.
Verbeterpuntengeen verbeter tips
Pluspunten
Snelle service goede communicatie eerlijk snelle reacties goede levering geweldige producten!!!
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Exclusieve collectie
VerbeterpuntenZoe scherper qua prijs kunnen
Beste Loïs, Bedankt voor uw investering in een paar prachtige Zecchino d Oro laarsjes uit onze unieke en exclusieve collectie laarzen. Wij vinden het leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u ons aanbeveelt. Mocht u in de toekomst vragen hebben over onze service en producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zien u graag terug op Boeties.nl
Hallo Roos, De site is niet zo duidelijk als je wilt bestellen, dat is best even zoeken. Ik weet dat het lastig is om kleuren natuurgetrouw weer te geven. Het is wel een puntje van aandacht. Rode laarzen die bij aankomst bedekt rood blijken te zijn. Veel plezier en succes met jullie leuke winkel! Zonnige groet, MOnique
Beste Monique, Bedankt voor uw beoordeling. Tony Mora laarzen zijn handgemaakt van natuurproducten met subtiele verschillen in kleur en details die ervoor zorgen dat ieder paar laarzen uniek is. Kleuren kunnen ook verschillend getoond worden op basis van monitorinstellingen. Kleurafwijkingen kunnen hierdoor niet uitgesloten worden. Laarzen die niet voldoen aan de verwachting kunnen gratis geretourneerd of geruild worden. We horen graag wat niet zo duidelijk is als u wilt bestellen op de website
Pluspunten
voldoet aan gewekte verwachtingen: prima
Pluspunten
Snelle service. Nette prijzen en zeer behulpzaam. Paar laarzen gekocht maar iets te groot. Even bellen voor advies was geen probleem.
Pluspunten
Er leuke site. Vernieuwende producten! Fijn ``persoonlijk`` contact en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door!!! Uitbreiden van collectie modellen van Tony Mora?!!
Pluspunten
Snel, vriendelijke service en met een leuke korting! Een aanrader!
Verbeterpuntengeen
Beste Debbie, Bedankt voor uw investering in 2 paar unieke laarsjes uit onze exclusieve collectie. Wij vinden het leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u ons aanbeveelt.
Pluspunten
Goede kwaliteit schoenen, mooie collectie. Ik was al twee jaar op zoek naar rode laarzen van Tony Moro en dankzij het artikel in het FD wist ik waar ik ze kon krijgen! Ben er erg blij mee...
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Helder, duidelijke site, bestelling verloopt precies conform de belofte. Mooi product, goed verpakt. goeie garantie indien niet ok qua pasvorm
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Positief, mooi uniek assortiment, super concept, goed gebruik van social media. Kinderlaarsjes te gek, moeilijk te kiezen!
Verbeterpunteneven niet. Vind t vrij duur. Zeker voor kinderschoenen.
Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen dat de service prima is! Zoals beloofd werden de laarzen de volgende dag bezorgd. De laarzen zijn niet alleen erg leuk, de kwaliteit is ook prima! Helemaal goed!
Verbeterpuntennee, helemaal goed!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate