Mooie laarzen maar heel lang voor de levering moeten wachten
Beste Romina, Dank voor je feedback. We hadden presale laarzen alvast online gezet waarbij in de teksten stond dat deze nog moesten binnenkomen, alsmede in de bevestiging ;-). Wellicht overheen gekeken maar dat was ook de reden dat het langer duurde. Normaal gesproken hebben we alles op voorraad. Wie weet tot een volgende keer. Fijne dag, Team Boeties.nl
Prachtige la pintura laarzen in de voorverkoop gekocht. Perfect op de hoogte gehouden via mail en extra informatie via de app. Super leuke foto's ontvangen van de voorverkoop laarzen. Fijn om zo een goede keuze te kunnen maken. De schachten zijn wat smaller dan de andere La Pintura laarzen. Ik heb hele dunne kuiten, dus nog steeds niet helemaal aansluitend, maar dat hoeft ook niet perse met cowboy boots. Passen perfect bij mijn jeans, jurken en rokken. Super blij mee!
De schoenen die ik besteld had waren te groot voor mijn dochter, dat kan, geen probleem. Aansluitend heb ik deze schoenen terug gestuurd. Terugbetaling volgde snel. Goed!! Nieuwe bestelling ook snel en correct ontvangen. Dochter heel blij. Wij natuurlijk ook blij. Mooie en goede schoenen voor kinderen, fijne hulp bij vragen.
Goedeavond, Vervelend om te lezen dat er een probleem is ontstaan met de retour. We hebben inmiddels contact gehad en het blijkt om een vergissing te gaan. U heeft het bedrag op 5-1 op de rekening terug ontvangen en dat niet gezien. Kan gebeuren. Veel plezier met de laarsjes! Fijne avond, Team Boeties.nl
Revisión original
Tsja..... De schoenen die ik besteld had waren te groot voor mijn dochter, dat kan, geen probleem. Aansluitend heb ik deze schoenen terug gestuurd via de daarvoor aangewezen locatie in de Steenstraat te Arnhem. ( daar is het pakket ook gescand) Tot op heden heb ik geen terugbetaling gezien, dat is wel een probleem.
Goedeavond, Vervelend om te lezen dat er een probleem is ontstaan met de retour. We hebben inmiddels contact gehad en het blijkt om een vergissing te gaan. U heeft het bedrag op 5-1 op de rekening terug ontvangen en dat niet gezien. Kan gebeuren. Fijne avond, Team Boeties.nl
goed materiaal mooie afwerking
Bestellen bij Boeties is simpel en eenvoudig. De levering is stipt zoals beloofd en het assortiment is geweldig. Ik ga er in de toekomst weer bestellen.
Hele mooie laarzen gekocht van Bronx. Super snel geleverd en met een persoonlijk brief erbij!
De pasvorm van La Pintura laarzen is perfect, het was een snelle levering en de laarzen zien er precies zo uit als op de site.
Op zich goed, duurde alleen veel te lang. Heb wel een melding gekregen dat het lang zou duren, dat dan weer wel. Uiteindelijk de laarzen retour gestuurd, voldeden niet aan mijn verwachting.
Super snelle levering
Makkelijke website, snelle levering
Levering snel binnen, retouren werden snel afgehandeld. Schoenen zijn super, al is de maatvoering erg lastig. Beide paren moeten omruilen voor een maat groter en en een maat kleiner.
Super goed gegaan. Had ze alleen 1 dag voor kerst besteld. Maar na de kerst waren ze er gelijk. En prachtige laarzen. Precies zoals op de foto. Zal zeker mn volgende paar laarzen weer bij jullie kopen. Groetjes Ann
Ik wilde een paar laarzen bestellen. Die bleken helaas niet meer voorradig in mijn maat. De medewerkster gaf mij uit eigener beweging de namen van twee andere bedrijven door, plus websites en e-mailadressen (!), met de tip daar snel contact mee op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. De een had ze niet meer, de ander, S-ter.nl, nog wel. Ook daar ben ik fantastisch geholpen. Echt hartverwarmend! Ik wens deze ondernemers alle goeds toe in deze coronatijd, keep up the good work!
Mooie laarzen
Ik kocht 2 paar laarzen. Een was perfect, superblij mee. De ander zat iets minder fijn (wel heel mooi) en heb ik geretourneerd. Prima afgehandeld.
Voor iedereen die van cowboylaarzen houdt!
Laarzen zijn kwalitatief goed, zien er mooi uit. Handig zakje om ze makkelijk aan te krijgen. Snel en goed verpakt geleverd!
Vlotte afhandeling
Wat een gave webshop met een prachtige collectie in alle kleuren van de regenboog. Als je vragen hebt is de service top en ook nog eens heel persoonlijk. I love it!!!
Goede service en snel geleverd.
Snelle nette service! Mooie laarzen
Gekregen wat ik besteld heb. Een paar schitterende laarzen. Topkwaliteit
Bijzonder fraaie Sendra’s ! Goede prijs & snelle levering :)
Goede kwaliteit en mooi
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate