Top service!

Ik heb verschillende laarzen besteld en weer retour gestuurd allemaal vrijblijvend. er zat 1 bij die ik geweldig vond. Maar er was een foutje in deze laars. Ik mocht het op hun kosten repareren. Top service en snelle reactie

Elke keer goede service en topkwaliteit laarzen!

Elke keer dat ik bij Boeties heb besteld, heb ik een goede ervaring. De service is goed en de kwaliteit van de laarzen is super! Ik kan ze van harte aanbevelen.

De bestelling was snel in huis. En de bestelling ziet er precies uit als op de internetsite. Volgende bestelling indien smaak weer bij boeties.

Correct en snel

Op mail snel antwoord en snelle levering , goede service ...

Koop elk jaar laarzen voor mijn 4 dochters bij boeties.. Goeie kwaliteit.

Goede ervaring.

Vlotte levering. Mooie laarsjes.

Mooie laarzen, veel keuze. En goede service!

Altijd prettig!

Makkelijke shop en snelle levering! Vaker dingen besteld en is altijd goed.

Mooie kwaliteitslaarzen

Ik heb al vaker bij boeties besteld, ook nu weer een paar mooie sendra enkel laarzen gekocht. Snelle levering en bij vragen is de klantenservice goed te bereiken. Kwaliteit waar je echt jarenlang plezier van hebt

Vanwege enige twijfel over de juiste maat een pb gestuurd en savonds laag nog een reactie gehad. Super service! Ik ben verkocht! Prachtige La Pintura laarzen, lopen als pantoffels en zijn fantastisch mooie kwaliteit met ook voor details! Inmiddels staat er al 4 paar in mijn kast!

Zeer klantgericht en vriendelijk, zeker aan te bevelen!

Ik bestel mijn boots bij boeties ze hebben veel keus en goede kwaliteit Ik shop er altijd mooie laarzen en ze hebben een geweldige service Ik word netjes en snel geholpen en bij een eventuele klacht wordt het ook netjes opgelost Ik blijf ook regelmatig kijken op de website of ik weer wat nieuws zie er is keuze genoeg

Supersnel en goeie service

Die tovervoetjes die je erbij kreeg om makkelijk in je laarzen te glijden zijn geniaal!

Op de hoogte gehouden over bestelling die door Corona vertraging op liep. 2de paar laarzen super snel geleverd. Mooie kwaliteit!

Geven via Whatsapp heel snel antwoord op je vraag. Veel keus in laarzen.

Supersnelle levering

Supersnelle levering en erg fijne laarzen.

Mooie laars

Snelle levering! Mooie laars! Een hele spitse punt die niet voor mensen met een bede voet fijn is.

Sehr zufrieden.

Die Lieferung war sehr schnell, einfach top. Ich musste leider Stiefel zurücksenden weil sie groß ausfielen aber das war überhaupt kein Problem, die Erstattung erfolgte sehr schnell. Habe dann erneut bestellt und bin sehr zufrieden mit den Stiefeln. Kann Boeties nur empfehlen und werde auf jeden fall noch einmal bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super tevreden

schoenen die je thuis ontvangt zijn precies zoals ze zijn afgebeeld op de site. de raad die je krijgt om de juiste maat te kiezen vind ik ook super! snelle verzending ik koop hier zeker terug!!

Top bedrijf

Prettig, snel , correct

Super service

Meerdere keren wat bij jullie besteld en mail contact gehad, altijd netjes en vlot reactie en ze denken met je mee!

duidelijke en goede service

makkelijk te vinden. evt retouren net zo makkelijk te regelen

Bestelling, afhandeling , perfect iedere keer weer!

Of de laarzen goed zijn weet ik nog niet, kerstkado... en het is nog geen kerst:) Dus.... afwachten

Comentarios sobre el Kiyoh