Laden reviews...
11 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Las reseñas destacan la calidad y el estilo de las botas. La experiencia de compra es fluida, con envío rápido y un servicio al cliente atento. En general, los clientes están muy satisfechos con sus compras Boeties.
De laarzen zijn fantastisch! Prachtig leer, zitten heerlijk. Boeties heeft mij steeds goed, via de mail op de hoogte gehouden van hoe lang de levering zou duren tot het momenr dat ze zijn verstuurd.
29 September 2019
Inge Steketee
Hoorn
Sendra laarzen gekocht voor mijn dochter en deze winkel heeft een mooie collectie tegen een zeer goede prijs. Ook de levering was top!
28 September 2019
Richard
Delft
Ik ben super blij met mijn aankoop.
24 September 2019
Valerie Van Hoof
Oelegem
Mijn eerste ervaring met bestellen via boeties.nl was prima. Keurig verzorgd en snel mijn boots ontvangen.
24 September 2019
Aydin
Dronten
Mooie spullen tegen goede prijzen
Monique
Geleen
Prachtige Sendra boots gekocht, snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Super blij mee!
Annemarie
Nieuwegein
Goede service snelle levering vriendelijk en duidelijk aan de telefoon. Ik zeg niks meer aan doen vooral zo doorgaan.
Jolanda
RIDDERKERK
De gewenste laarzen waren in mijn maat niet meer voorradig. Ze konden nog bijgesteld worden en ook kreeg keurig netjes bericht dat ze te bestellen waren. Super nette service. Heel netjes verzonden en snel! Kortom... zeker tot de volgende keer.
Natasja
AARLE-RIXTEL
Goede omschrijving over het product. Snelle levering
Wilma
Deventer
Goede service snel verzonden..laarzen waren gelijkgoed.
Hanneke
Dordrecht
overzichtelijke website, ruime keus, goede kwaliteit en een snelle levering.
22 September 2019
kanarie 57
Amsterdam
Gebeld omdat mijn maat niet meer beschikbaar was. Aanbod was om ze voor mij te bestellen als ik dat wilde, maar kreeg de tip eerst een maat kleiner te bestellen omdat de laars wat groter viel. En dat klopte...perfect. Superblij mee...
20 September 2019
Tamara
Amstelveen
Bestelling, levering en verpakking was allemaal erg goed!
9 September 2019
Judith
Leidschendam
Zie bovenstaande
Laurie
Meedhuizen
Vriendelijk, snelle reactie en bezorging.
Maria
Utrecht
Snelle levering en indien vragen snel en correct antwoord. Fijne webwinkel. Zeker aan te bevelen
A.c. Heijmink
MILLINGEN AAN DE RIJN
Bij boeties hebben ze prachtige schoenen en laarzen. Een keer laarzen laten maken omdat ze deze niet meer in mijn maat hadden. Dat duurde even, want handgemaakt, maar superblij mee. Hebben ze vanuit boeties.nl ook goed begeleid qua communicatie via mail. Betrouwbare winkel met veel mogelijkheden.
7 September 2019
El
Alkmaar
Direct persoonlijk contact, goede hulp en snelle levering
5 September 2019
Annemiek
Maasbree
Super, snelle levering Mooie laarzen en goede kwaliteit
Deborah
Delft
Vriendelijke medewerking van Carlijn mbt een product wat niet op voorraad was. Zij heeft mij persoonlijk bericht op het moment dat het product er weer was.
Francis
Nijmegen
Fantastische schoenen en geweldige service
Joske
Breda
Ik heb prachtige laarsjes ontvangen. Heb deze laarzen eerder gehad en heb ze voor een tweede keer besteld en nu nog eens met korting ook. Dat is altijd fijn!
Elles
NIJMEGEN
Katja Wierkx
UTRECHT
Snelle levering en leuk met sleutelhanger geleverd
Danielle
De klomp
Beter als de service bij Boeties kun je je echt niet wensen;zo aardig , informatief en topservice als het gaat om bestellen. Super
Maan
Wijlre