Laden reviews...
11 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensionerna hyllar stövlarnas kvalitet och stil. Köpupplevelsen är smidig, leveransen snabb och kundtjänsten pålitlig. Överlag är kunderna mycket nöjda med Boeties-köpen.
Bijzonder fraaie Sendra’s ! Goede prijs & snelle levering :)
Marco
Holten
Goede kwaliteit en mooi
Sonia
Kozen
Zelf had ik laarzen gezien, welke niet meer in mijn maat aanwezig waren. Er was een optie om deze alsnog te bestellen, echter z I het dan wel even kunnen duren. Door Corona werd de levering nog langer uitgesteld. Zelf was ik het alweer vergeten waren meer dan een half jaar verder) en kreeg keurig bericht, zodra ze wel geleverd konden worden. Top service!
Clarisse
Voorburg
goed en duidelijk geen gedoe en snelle levering !!
14 January 2021
martin blaauw
assen
toen mijn echtgenoot de laarzen doorstuurde naar de kinderen dat hij die zo graag zag was dit het moment voor een ideaal eindejaarsgeschenk. We bestelden ze online en de daarop 2 volgende dagen hadden we ze al. De kinderen stonden er perplext van dat ze er al waren. Bij het openen van de doos stond hij perplex; zulke mooie laarzen en wat een afwerking. Enkel en alleen als het mooi weer zal ik ze dragen was zijn antwoord. zo dat was onze ervaring en zeker heel tevreden en een aanrader voor iedereen die mooie laarzen wil. Grts Heidi Judith en Edith
14 January 2021
Heidi
Izegem
Klantenservice erg behulpzaam
13 January 2021
Baukje
Vinkeveen
Mooie laarzen, top verpakt en een snelle levering Erg blij mee
13 January 2021
Angelique
Uden
Snel en netjes geleverd
Jacqueline
H i ambacht
Snelle bezorging. Leuke laarsjes.
C
A
zeer tevreden met product ,precies zoals omschrijving
Boudewijn mr Debecker
2180 Antwerpen - Ekeren
Al twee keer heel prettig kunnen bestellen bij jullie. Mooie laarzen mogen ontvangen. Lopen als gegoten. Heel blij mee!!
Muriel
Uithoorn
Topkwaliteit en modieus
Lesley
Meerbeke
Fijne service en snelle levering. Zeer mooie laarzen die ook super lekker zitten. Ik ga zeker vaker bestellen.
Sylvia
Hoogerheide
Alles verliep volledig volgens afspraak. De gekochte cowboyboots zijn boven verwachting mooi en zitten als gegoten.
Andy
Harderwijk
Ik heb nu mijn 3e paar laarzen. Klantenservice is perfect en goed bereikbaar per mail of WhatsApp. Laarzen zijn van goede kwaliteit levertijd is snel. Ik ben er blij mee !
Wendy Van Dijk
DE MEERN
Al 2x laarzen besteld. Waren beide netjes op tijd geleverd en mooie kwaliteit laarzen. Fijn dat de laarzen in alle prijsklassen aangeboden worden. Voor ieder wat wils.
Marleen Van den Broek
's Hertogenbosch
Goed verzorgd allemaal netjes
J Lem
H I Ambacht
snelle levering veel keuze aan mooie laarzen
angelique terpstra
Roden
Heb 2 x besteld bij Boeties en steeds aangenaam verrast. Prachtige cowboy boots aan schappelijke prijzen . Snelle en correcte afhandeling en verzending.
Ria
Tongeren
Snelle nette levering. Aardig en snel contact met de klanten service. Ik ben superblij met de mooie laarzen!
Vermeer
Hazerswoude-Rijndijk
...
Geoffrey
Son
Hele vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Supersnelle levering.
Angela
Geertruidenberg
De laarzen werden meteen geleverd. Ze lopen heerlijk en zijn heel stevig. Eindelijk mooie cowboylaarzen voor 'n redelijke prijs!
Claudia
Heerlen
Ik heb laarzen besteld die, ondanks de decembermaand en corona tijd, snel binnen kwamen en precies waren zoals ik ze bedacht had! Helemaal prima dus!!!
Annetta
Helmond
Boots waren niet meer leverbaar , ze hebben de boots bij laten maken en naar 2 maanden ontvangen. Complimenten voor jullie hele team!!
Natascha
Lochem