Pluspunten
deurmat, ziet er goed uit. goede website ,met duidelijke foto`s. prima dus
Verbeterpunten-
Pluspunten
...
Verbeterpunten..
Pluspunten
Geen bezorgkosten, duidelijk wat artikel kost. Wij hebben een rubber mat gekocht.
VerbeterpuntenIn de advertentie staat levertijd; 1 werkdag maar werd na 4 dagen bezorgd. Op zich niet erg maar vreemd als je op 1 dag rekent. Tip: aanpassen bezorgingstermijn.
Beste Linda, Bedankt voor je reactie, wij corresponderen in al onze advertenties dat we normaal gesproken binnen 1 dag leveren. 95% van onze bestellingen wordt nl. binnen 1 dag geleverd, echter zijn wij ook afhankelijk va de pakketbezorgers, waardoor het kan voorkomen dat het iets langer duurt. Mijn excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Rudy Deurmatshop.nl
Pluspunten
Deurmatshop levert keurig, correct en kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb geen enkel idee welke garantie en/of nazorg ik mag verwachten. Wellicht staat dit gecommuniceerd op de website, echter het is niet bij me blijven hangen.
Pluspunten
a
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
deurmat op maat. zeer snelle levering.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Voor onder een drumstel een rubbermat gekocht, handig aan deze site was dat het op maat af te snijden is en ook per cm betaald kan worden. Prima en het geluid is mooi gedempt ! Aanrader! Dit soort dingen kun je alleen op internet kopen, ik ken geen 1 winkel
Pluspunten
Persoonlijk contact per mail en beantwoorden van mijn vraag, perfect!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Heel het proces liep gewoon perfect.
Pluspunten
wel stevige matten
Verbeterpuntentoch nog beter door en door kleuren van het kokos
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
een droogloopmat, ziet er goed uit, we gaan er van uit veel plezier en gemak te hebben van deze mat
Pluspunten
snelle levering goede prijs
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
duidelijke website, snelle levertijd
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering van een kokos deurmat op maat gesneden.
Pluspunten
kokosmat grote kleurcollectie, stevige, ``dichte`` mat
Verbeterpuntenkleur kiezen is altijd moeilijk op internet; maak nog grotere foto`s per item, en geef de mogelijkheid kleurstaaltjes toegestuurd te krijgen
Pluspunten
schoonloopmat besteld , binnen 2 dagen in huis super
Verbeterpunten-
Beste Wouter, bedankt voor uw reactie! De kokosmat die u gekocht heeft is van projectkwaliteit, (gemiddeld tot veel loopverkeer), deze is zeker niet te vergelijken met de kokosmatten die bij diverse bouwmarkten en interieur winkels is te verkrijgen. Uw kokosmat gaat ook veel langer mee! De prijs/kwaliteit/levensduur van deze kokosmatten is dan ook zeer hoog! Met vriendelijke groet, Deurmatshop.nl - voor al uw deurmatten!
Pluspunten
De chatfunctie is een handige optie voor korte makkelijke vraagjes. Kwaliteit kan ik pas over een jaar beoordelen. Goede service.
VerbeterpuntenWellicht is een stalenservice een idee?
Pluspunten
Kokosmat kleur entraciet; slecht geverfd ondergrond nog zichtbaar . Kwaliteit/prijs niet goed veel te duur.
VerbeterpuntenBeter verfbad en/of beter verven van de kokosmat
Beste W. Kessels, U heeft als opmerking dat de kokosmat niet goed geverfd is. De kokosmat is een natuurproduct en kan verschillende kleurteinten hebben echter kan het zijn dat er door een productiefout de kleur niet dekkend genoeg is. Ik wil u daarom vragen een foto te sturen van uw mat zodat wij de kleur kunnen bekijken. Met vriendelijke groet, Deurmatshop.nl
Pluspunten
de snelheid van levering
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Klanten Service Online is voorbeeldig goed.
Pluspunten
Ben niet vlug ongeduldig en zat dus gewoon rustig op bestelling te wachten.
VerbeterpuntenVraag niet naar beoordeling als pakket nog niet is geleverd. (Track &Trace !!!!)
Beste Lou, Bedankt voor uw reactie! Ik ga meteen nakijken waarom de bestelling nog niet geleverd is. Ik neem z.s.m. contact met u op! Met vriendelijke groet, Deurmatshop.nl
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!