Pluspunten
snelle afhandeling en correct
VerbeterpuntenEuropees banknummer doorgeven voor buitenland
Pluspunten
Vijf grote Octomatten (ringmatten) besteld. Snelle reactie op mijn emails; nog snellere levering (gisteren besteld, vandaag binnen).
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Nazorg en garantie weet ik nog niet, maar de andere punten zijn goed, ook supersnelle levering!
Pluspunten
een octo mat gekocht. positief was dat je je vragen direct op de website stellen, en er werd meteen gereageerd!
Verbeterpuntende website misschien aantrekkelijker maken.
Pluspunten
Levering volgens belofte site
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Snelle levering. Correcte afhandeling
nee
Pluspunten
inloopmat (kokos)
Pluspunten
snelle levering,goed produkt
Verbeterpuntenniet
Graag verzendinformatie mailen
Pluspunten
snelle levering en prima reaktie toen er te weinig gestuurd was,werd snel na gestuurd.
Verbeterpuntenik zou het niet weten.
Pluspunten
deurmat voor entree hotel
Pluspunten
deurmat
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Zowel levering als communicatie correct en goed verlopen
VerbeterpuntenNiet direct
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit bedankt
Verbeterpuntenvoor mij prima zo !!!
Pluspunten
We hebben bij jullie een hele goede uitleg gekregen wat betreft de kleuren waarvoor onze dank.
Pluspunten
Deurmat, rood Geleverd volgens afspraak
VerbeterpuntenMeer variatie aanbrengen in afmetingen
Goededag, Bijna al onze deurmatten zijn op maat te leveren. De meeste zijn ook direct in de webshop te bestellen, U kunt natuurlijk ook altijd even contact op nemen met onze klantservice [email protected] voor een aanbieding van uw op maat gemaakte deurmat. Met vriendelijke groet, Deurmatshop.nl
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!