Snel geleverd en goede aftersales

Per ongeluk de verkeerde accu besteld. Na belletje werd duidelijk welke ik wel moest hebben. Medewerkster regelde ook retour voor me. top!

Zeer goed en snelle levering .

Goed en snel

Duidelijk overzicht, gemakkelijk besteld, vlot betaald en zeer snel geleverd! Top top top! Was alles maar zo georganiseerd, het zou een dag en nacht verschil maken. Keep up the good work! 11 op 10! Subliem !

Laptopscherm correct technisch omschreven, installatie eenvoudig

Geconfronteerd met een kapot laptop scherm, kwam ik na wat zoeken op internet op de site van replacedirect terecht. Gezien dit niet echt mijn specialiteit is, vond ik het bijzonder belangrijk dat een grote hoeveelheid technische details werden vermeld. Ik wou absoluut vermijden om een verkeerd scherm te bestellen. Alles werd goed verpakt geleverd. (gelukkig want de POSTNL-man had duidelijk niet gezien dat er een sticker breekbaar op de verpakking zat). Ik hield mijn hart vast, maar de verpakking had duidelijk haar werk gedaan. Installatie van het scherm was voor een niet-techneut in 30 minuutjes geklaard.(grote handen en kleine vijsjes zijn niet zo'n gelukkige combinatie). Einde verhaal vooral trots dat het me is gelukt en achteraf gezien was mijn angst om te falen de grootste te nemen horde.

Goede duidelijke website. Snelle levering.

Vlot snel goed

Goed ontvangen

Aanbevelend

Snelle levering, voordeliger. Kort en goed samengevat onder de Uitroep “ Er is geen beter mens, dan een tevreden mens”. conclusie: kopen bij dit bedrijf maakt je een tevreden mens.

helemaal top

top niets aan te merken

Perfekte vervangbatterijen met dubbele capaciteit. Nergens anders te vinden

Perfekte vervangbatterijen met dubbele capaciteit. Nu kan ik ten mintste dubbel zo lang snoerloos verder werken Elke onderbreking om batterijen op te laden werkt contraproduktief. Vandaar mijn keuze voor 2 x een dubbele capaciteit batterij.

Chinese brol

Snelle levering maar batterij is gewoon chinese brol werkt van geen kanten is zo leeg ...

Zeergoed

Alles was bijna naar wens Jullie waren snel in ver sturen alleen de post heb het drie keer uit ge stelt Om dat ze het druk hebben

Alles naar wens!

Accu pas precies en werkt probleemloos. Snel geleverd.

Snel en goed

Op 48h alles geleverd en het item is 100% zoals beschreven

Goed product, snelle levering, perfect

Het product voldoet volledig aan de verwachting. Snelle levering, heel goed geholpen door de helpdesk.

vlugge levering voor vervangstuk van een ouder model Samsung

Bestelling geplaatst van achterkant Samsung Galaxy S6 en 's anderendaags al geleverd, no problem.

Kon het bedoelde product redelijk snel vinden

Had een elektrisch aansluitsnoer voor de laptop. Na enig zoeken vond ik het juiste artikel.

Schitterend

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Kon niet beter en leveringsinformatie ook perfect

Zeer snelle bezorging. Bedankt

Snelle en correcte levering

Op donderdag besteld, vrijdag in huis en keurig verpakt. Vooralsnog voldoet het product (een accu) aan de verwachtingen. De vorige ging 5 jaar mee, dus dat is nog even afwachten.

Duidelijke beschrijving op de website. Super snelle levering en een goed product.

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Prima geregeld

Dit product bevalt goed ik ben gelijk gaan gebruiken werkte goed hartelijk product voldoetaan mijn eisen. Bedankt EEF

Zeer duidelijke en goede website, uitstekend product en zeer snelle levering.

Had een nieuwe adapter nodig voor mijn harddisk. Kwam op website replace direct terecht, zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Zeer goed product en supersnel geleverd.

Een tevreden klant!

Vlotte levering. Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Je moet wel zelf goed kijken want een van de medewerkers gaf het verkeerde advies. Na een telefoontje samen met een andere dame wel de goede accu besteld. De accu deed het ook meteen goed. Inderdaad de volgende dag ontvangen. En afterpay was geen probleem. Wel is de vraag hoeveel actieradius je ongeveer hebt, hangt natuurlijk ook af hoe je er gebruik van maakt. Grote keus ook. Ik ben echt heel tevreden. Ik zou mensen zeker aanbevelen hier te bestellen. Groet J.Valenkamp

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk