volgende dag geleverd ! moest niet maar was toch best leuk.

De laptop batterij van schoonmoeder was al jaren defekt, werkte enkel op adapter voeding met als gevaar dat Windows corrupt raakt als de stroom uitvalt. wat onlangs ook gebeurde, Windows hersteld en ineens een SSD ingestopt die ik nog had liggen. Dan onlangs toch maar beslist een nieuwe batterij te plaatsen ook. 2100mAh ipv de originele 3000mAh, maar de laptop wordt toch niet mobiel gebruikt. Levering was helemaal niet dringend nodig, maar het pakje arriveerde next day. super service !

Alles perfect en zeer snelle levering

Besteld op zaterdag en geleverd op zondag, zelfs naar Belgie. Accu beantwoordt perfect aan verwachtingen!

alles top

alles top: product, prijs en levering

Compatible accu werd helaas niet door mijn Dell geaccepteerd

Goede service, snelle retour na een belletje naar de helpdesk. Dell blijkt geen compatible accu's te accepteren in sommige gevallen. Nu toch maar ene originele besteld, mijn bestelde accu retour gestuurd en binnen een dag al bericht dat het pakket ontvangen was. Tot service!

uitstekend

correcte levering,zeer snel,alles naar wens !!!

Een firma die mijn vertrouwen geniet.

snelle en juiste levering

Prima winkel

Ik was heel blij met de printkop van hp want ik kon hem niet meer bij hp zel kopen en daar werd mij aangeraden om maar een nieuwe printer te kopen.De printer werkt nu weer prima.

Spoedig

Aankoop batterie

Goede prijs vlot geleverd.

Uitstekende service, ook achteraf. Ik had waarschijnlijk niet goed opgelet en de verkeerde accu aangeklikt. Werd aan de telefoon uiterst vriendelijk en correct geholpen. In 1 woord klasse

Netjes en snel geleverd

Super makkelijk te vinden wat zoekt

Supercontent over mijn oplader voor de DYSON DC 30

Een vlotte afhandeling bij mijn bestelling en ik viel bijna achterover van de snelle levering : op vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen belde een vriendelijke gast aan de deur met mijn pakje. Deze site ga ik zeker aanbevelen aan mijn kennissen Dus niet te vlug uw kapotte apparaten wegwerpen, eerst kijken of Replace Direct geen oplossing weet!

Prima klantenservice!

Goede hulp bij gebruik product. Goede afhandeling.

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen.

Prima, snelle en betrouiwbare levering

Alles zoals altijd weer netjes op tijd ontvangen

Info over leverdata klopt. Goede opvolging track and trace

Snel geleverd wat ik heb gevraagd

Wat ik had besteld is snel geleverd.

nog niet ontvangen

verkeerde artikel besteld, snel ontvangen. Teruggestuurd en zou juiste artikel ontvangen. Nog steeds niks ontvangen

Zaterdag besteld, maandag geleverd

Had een nieuwe voeding voor mijn laptop nodig. Bestelling zeer vlot alsook de levering op maandag.

product is zoals verwacht!

tevreden van het product en supersnel geleverd!

Aangemaand een factuur te betalen voor een bestelling die ik niet heb geplaatst, en niet geleverd we

Ik word aangemaand een factuur te betalen voor een bestelling die ik niet heb geplaatst, en die niet aan mij geleverd werd. digitale factuur van ReplaceDirect.be voor order 202117609254 (79,32 EUR).

Levertijd niet waarmaken

Ik heb een accu besteld en levertijd was 3-5 werkdagen, dit zou eigenlijk gisteren geleverd moeten worden, ik log in om na te kijken en nu wordt het weer een week later geleverd, zonder enige melding oid. Erg jammer!

Helemaal TOP !

Makkelijk bestelproces, zeer vlotte levering. In één woord: TOP !

Website helder en duidelijk, levering snel

Moest een laptop scherm vervangen. Bij replace direct gelijk gevonden op type laptop, Geen lookalikes om je naar site te lokken, nee gewoon gelijk het juiste. Besteld en de volgende dag geleverd. Laptop is weer helemaal top. Fantastisch

Uitstekend, en directe levering!!

Super snelle levering! Schitterend!!

Zeer goed ondersteuning met het artikel waar ik naar op zoek xas

Zeer behulpzaam als je iets zoekt en niet het juiste artikel kent. Veel uitleg en onderzoek al voor ze u iets laten aankopen voordat de firma hun grondig onderzoek gedaan heeft. Vragen eerst veel informatie over het product waar je nodig hebt zoals foto's nummers en allerlei andere informatie over het te bestellen product. Heel fijne samenwerking met dees team. Doe zo verder aub groetjes Jan.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk